мар. 25 2013

Общинската организация на БСП – Ловеч номинира Димитър Горов, Милко Недялков, Станимир Стоянов, Валентина Янкова, Васил Василев за включване в листите

Прочетено2816пъти

bsplogo2012В неделя на своето второ заседание на 22-та конференция на Общинската организация на БСП – Ловеч, социалистите решиха да предложат но Областния съвет на БСП, пет кандидатури за обсъждане и включване в листата за народни представители на „Коалиция за България”от 11ловешки МИР за 42-то НС, съобщават от пресцентъра на партията.

Димитър Горов, Милко Недялков, Станимир Стоянов, Валентина Янкова, Васил Василев бяха избрани единодушно от присъстващите 94-ма делегати на конференцията. Първите четири кандидатури са събрали и най – много номинации в основните партийни организации, а кандидатурата на Васил Василев, бе издигната в неделя от Милко Недялков. „Васко е добре познат в режисьорските и театралните среди, работи добре като общински съветник, млад човек с ново и много ценно мислене е, ще даде  по-различен цвят на нашата листа….” заяви Недялков.

     Ловешките социалисти излязоха и с още две решения. Приет, бе отчета за работата на Парламентарната група на „Коалиция за България”и на народния представител от ловешки регион в 41-то НС Димитър Горов. „Оценката за работата на Парламента е дадена от хората от улицата. Народното събрание не  изкара своя мандат, което е ясна оценка на българските граждани за институцията.Това беше най-слабото Народно събрание в най-новата ни история. Живите факли  се превърнаха в емблема на 41-то Народно събрание”. Категоричен бе екс депутатът в своето изказване пред Конференцията.

   По настояване на кмета на община Ловеч Минчо Казанджиев, бе прието и предложение до Националния Съвет на БСП за водачи на листи да се обсъжда само по една кандидатура за всеки избирателен район „Да си водач на листа в два региона е несериозно и неправилно, това може да доведе и до разочарование на наши членове и симпатизанти,защото няма как пълноценно една личност да работи в предизборната кампания в два региона” заяви Казанджиев.

   До окончателното подреждане на депутатската листата на КБ за ловешки регион предстои заседание на Областния съвет на БСП,където ще бъдат разгледани и подредени всички кандидатури от осемте общини на ловешка област,  а след това и нейното утвърждаване от НС на БСП, който и ще определи водачите, гражданската квота и коалиционния партньор.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%81%d0%bf-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87/

Коментари

  1. Пенчо Томчев каза:

    А Горов не беше ли активист на СДС???? Къса памет????

  2. Petaar Kutanski каза:

    drugario Gorov, kakvo shte napravim s Ceckovata policiq koqto i sega ni Podslushva i machka?
    I oshte zashto nikoi ne se nagarbva da smachka fasona na otvratitelnite gerberi? i kakvo? izgonihm e gi, prediizvikahme ibori i sega kakvo pak li shte gi tarpim?i dokoga policiqta shte e tqhna?

%d блогъра харесват това: