сеп. 10 2014

Община Ловеч търси доствчик на оборудване по проект „Подкрепа за развитие на туристически атракции в Община Ловеч“ с прогнозна стойност 432937.96 лева

Прочетено1021пъти

banq1507131Община Ловеч е обявила обществена поръчка за доставка и монтаж на оборудване по един от туристическите проекти, които тя спечели. Прогнозната стойност, според оповестеното по документи е  432937.96 лева без ДДС. Ето извадка от обявлението:

Обществената поръчка има за цел да реализира дейност 8 „Избор на доставчик и монтаж на оборудване“ в рамките на проект „Подкрепа за развитие на туристически атракции в Община Ловеч“, по договор за безвъзмездна финансова помощ № BG161PO001/3.1-03/2010/032, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие.

По обособена позиция І, за изпълнение на поръчката се предвиждат доставка и монтаж на следните стоки по обекти, както следва:

за Стара градска баня „Дели Хамам“ – воден екран-стена-от затворен тип, с размери 380/950 см., състоящ се от 3 независимо действащи сектора, видео проектори и видео апартура, машина за водна пара (дим), плазмени екрани, тон-колони, усилватели, озвучителна система, компютърен пулт за дистанционно управление.

По обособена позиция ІІ.:

Доставка и монтаж на офис обзавеждане:офис шкафове, офис бюро, етажерки, щендери, шкав гардероб, офис столове, помощна масичка и информационни табла.

По обособена позиция ІІІ.:

Средновековна крепост „Хисаря“ – Доставка и обслужване на два броя химически тоалетни и един брой тоалетна за инвалиди. Обслужване на доставените тоалетни един път седмично, включващо следните дейности: Изпомпване на битово-фекалните отпадъци с асенизационна кола. Почистване, дезинфекция и измиване на тоалетната отвън и отвътре с водоструйка. Зареждане на преносимата химическа тоалетна със специален препарат, който не съдържа вредни за околната среда и отровни за човека химични вещества и отговаря на всички изисквания за безопасност и здравето на хората. Зареждане на тоалетната с тоалетна хартия.

 

Пълна информация за интересуващите се може да намерите на сайта на Община Ловеч и на сайта на АОП.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d1%82%d1%8a%d1%80%d1%81%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b2%d1%87%d0%b8%d0%ba-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d0%be%d1%80%d1%83%d0%b4/

Коментари

 1. Emilia Gerganova чрез Фейсбук каза:

  Банята няма ли да се реставрира или ще чакат просто да убие посетител. Не чакам отговор на риторичен въпрос

 2. Emilia Gerganova чрез Фейсбук каза:

  Приемам забележката, ще намина и после ще се отчета.

 3. таня иванова чрез Фейсбук каза:

  г-жо Герганова, не е нужно да се отчитате, при положение, че много не сте в час със случващите се неща в гр. Ловеч. И на никой не му е нужно некомпетентното ви мнение!!!!!!!

 4. таня иванова чрез Фейсбук каза:

  г-жо Герганова, не е нужно да се отчитате, при положение, че много не сте в час със случващите се неща в гр. Ловеч. И на никой не му е нужно некомпетентното ви мнение!!!!!!!

 5. Emilia Gerganova чрез Фейсбук каза:

  Имам свободата да пиша, снимам, разпространявам и изисквам и не нося дори 2процента от злобата, която сте изляли уважаема. На бас че знам повече какво става в Ловеч, отколкото вие знаете за селата около Ловеч. Ако ще се мерим в познания приемам предизвикателството госпожо Иванова.

%d блогъра харесват това: