ян. 14 2016

Община Ловеч въвежда нов ред за паркиране при сняг и докато трае почистването му

Прочетено4799пъти

lovechsnqg2901142Община Ловеч въвежда нов ред за паркиране при снеговалеж и докато трае почистването на пет улици в Ловеч. Паркирането по двете страни на уличното платно вече ще става според датите на календара и номерата на жилищата.

Това става ясно от заповед № 46, от 14.01.2016 г., на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова. Причината е необходимостта от осигуряване на безпрепятствено движение на снегопочистващата техника, както и качествено почистване на уличните платна от падналия сняг.

При снежна обстановка спирането и паркирането на МПС вече ще става при следния ред.

На четни дати – от страната на четните номера на улицата, а при нечетни дати – от страната на нечетните номера на улицата.

Графикът се отнася само за определени улици – бул. „България“, ул. „Съйко Съев“, ул. „Търговска“, ул. „Цачо Шишков“ и ул. „Цар Освободител“.

Началникът на РУП – Ловеч се задължава да осигури необходимия личен състав за оказване на съдействие за изпълнение на заповедта. Контролът по изпълнението на заповедта е възложен на инж. Ивелина Радевска, зам.-кмет на Община Ловеч.

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%b2%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d0%b6%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b8%d1%80/

Коментари

 1. Когато се изисква качествена услуга от местната власт, трябва и ние като граждани, максимално да улесним изпълнението на тази задача. Поздравления за заповедта на г-жа Маринова

 2. BRAVO, ideqta e strahotna , vajno e izpalnenieto , vse shte se nameri nqkoi barovec za koito nqma zakoni !

 3. Направо забранете движението на автомобилите когато вали сняг и ги изкарайте извън града и тогава ще се справите с почистването.Все едно в града има хиляди автомобили! Малко се престаравате с тези заповеди всеки ден! И интересно как ще се информират гражданите за тях?

 4. debelaka каза:

  Не пречете, бе! Не пречете на снегоизбутването в града! Разкарайте си таратайките, че пречат на кметовете да се развихрят. И вие се разкарайте заедно с тях. С таратайките, не с кметовете.

  П.П.: Кмете, петък четен или нечетен ден е? Свободно, не се стягай да отговаряш, няма още сняг.

 5. Хе-хе, това като виц го прочетох. Много забавно

 6. Bravo!

 7. Ето това е „образцово“ паркиране. Дано малко да се раздвижат „органите“. Това безобразие е всеки божи ден и нощ, няма събота и неделя…

%d блогъра харесват това: