окт. 22 2015

Обръщение на Корнелия Маринова, кандидат за кмет на община Ловеч

Прочетено3667пъти

km2310152Драги съграждани,
Измина почти месец от официалния старт на кампанията за Местни избори 2015 г. За мен, за нашите кандидати за общински съветници и кметове на населени места, това бе наситено, но и вдъхновяващо време на стотици срещи, разговори за бъдещето и изпълнени с ентусиазъм и съдържание събития. Благодаря ви за времето, което прекарахме заедно. Благодаря ви, че бяхте толкова откровени с мен и моя екип.
Има една мъдра мисъл – най-големият враг на развитието е апатията. Е, въпреки че някои ви говорят че всичко все ще си бъде същото и едва ли не няма смисъл да гласувате, аз видях с очите си как апатията отстъпва, как идвате на нашите срещи притеснени от упадъка на общината и изпълнени с надежда, че нещо предстои най-после да се промени.
Прието е в края на този месец, непосредствено преди деня за гласуване, кандидатите за местна власт да правят обобщение на изтеклите седмици – нарича се „закриване“ на кампанията. Ние обаче не искаме да закриваме нашата кампания, не искаме да се прибираме по кабинетите си и партийните централи. Напротив, сега заявявам пред вас, че ще продължим нашата кампания и след като влезем в местната власт. Днес ние започваме още по-активно да работим. И през следващите четири години няма да спрем да се срещаме с вас така, както го правихме досега – искрено, с открити лица и с готовност да чуем болките и мечтите ви.
 Вие поискахте от мен да работя за възраждането на Ловеч. Поискахте от мен да работя, за повишаване на заетостта в общината. Поискахте от мен развитие на туризма и привличане на инвестиции, които ще носят на съгражданите ни и на бизнеса принадена стойност, вместо досегашните бутафорни проекти, с които се забавлява градският фолклор. Поискахте от мен честност, откритост, прозрачност в делата на администрацията. Поискахте мерки за стабилизиране на нашата болница и за гарантиране на качествено здравеопазване тук, на място.
Тези от вас, които ме познават и като учител, и като председател на Общинския съвет, и като народен представител, знаят, че не поемам обещания с лека ръка, но изпълнявам всичко, което съм обещала.
Затова ви призовавам: Гласувайте с бюлетина номер шест за кмет на общината, общински съветници и кметове на населени места, издигнати от Политическа партия ГЕРБ и нека Ловеч отново да тръгне по пътя на развитието. А след четири години заедно да се гордеем с видимите резултати, които сме постигнали!

 

Предизборен щаб ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Публикация по договор

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d0%b1%d1%80%d1%8a%d1%89%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8/

Коментари

  1. Нееееее

  2. От далаверите в ОУ „Васил Левски“, та до общината… майк. .. дейб.

  3. Понеже много ви хареса Минчо като ви краде 3 мандата,че и още един искате!

  4. Eхх.. много комунистически издънки в тоя Ловеч, нямат свършване! Марш Минчо от този град 🙂

%d блогъра харесват това: