ян. 05 2018

Обръщение към жителите на община Ловеч: Въпреки част от ръководството на Община Ловеч, „ЕКО“ ЕАД ще поддържа чистотата в града!

Прочетено2539пъти

Уважаеми жители на община Ловеч,

От вчера, 4.1.2018 г. 9:49 ч., с писмо изпратено по имейл от служба КЕЧОР, се забранява на „ЕКО“ ЕАД да поддържа чистотата и хигиената в град Ловеч.

С разпореждане на служител на Община Ловеч към оператора на Регионалното депо, е забранено допускането на фирмените ни камиони с отпадъци, събрани от почистването на града в Депото.

Официалните мотиви са липсата на подписани договори както за зимна поддръжка на града, така и за целогодишната поддръжка на чистотата на уличната мрежа и обществените площи. Това е факт, като причините за това, ще обясня в следващите дни.

Във връзка с това, като Изпълнителен директор на „ЕКО“ ЕАД, съм длъжен да заявя следното:

 1. Работата на фирмата по поддръжка на града от 1 януари 2018 г. не е спирала, НЕ Е спряла и няма да бъде прекратена, като „ЕКО“ ЕАД със свои средства ще се грижи за хигиената в Ловеч! Въпреки администрацията на Община Ловеч.
 2. Ако ръководството на Община Ловеч НЕ смята за важно ловчалии да живеят в нормална и хигиенична среда, „ЕКО“ ЕАД и аз, като Изпълнителен директор, няма да допуснем нашия град да потъне в мръсотия и болести!
 3. Крайно време е, обществото да научи истината, че в основата на всички конфликти в продължение на последната година са инспирирани от:
 • Цветан Георгиев – зам. Кмет по общинска собственост, икономическа политика, финанси и местни приходи
 • Инж. Николай Стоянов – Директор Дирекция „Техническа структура и околна среда:
 • Георги Нинов – Гл. експерт „Околна среда“
 1. Декларирам, с цялата отговорност, която мога нося, че нашата мисия да служим на гражданите на община Ловеч, независимо от тежките спънки, ще продължи да е водеща и професионално ще изпълняваме задълженията си.

 

Павлин Иванов, Изпълнителен директор „ЕКО“ ЕАД Ловеч“

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d0%b1%d1%80%d1%8a%d1%89%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%ba%d1%8a%d0%bc-%d0%b6%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5/

Коментари

 1. Maksim Atanasov каза:

  А БЕ ,ВИЕ ТОТАЛНО СТЕ СЕ ПОБЪРКАЛИ

 2. Тея тотално откачиха

 3. Polia Genova каза:

  какво става в този град!?

%d блогъра харесват това: