Областният управител ще се срещне с евродепутата от ЕНП Мария Габриел

Прочетено1473пъти

Областният управител на област Ловеч Ваня Събчева ще се срещне в петък, 28 септември, с евродепутата от ЕНП Мария Габриел. Тя е в града по покана на областния координатор на ПП ГЕРБ Николай Нанков, съобщават от пресцентъра на губернатора.

В програмата й е включено посещение в 10.30 ч. на най-голямото средно училище в областта – Езиковата гимназия в Ловеч, където ще изнесе лекция на тема „Европейски младежки политики и възможности пред младите, които ЕС предлага”.

В 13.30 ч. Мария Габриел ще се срещне с представители на Областна дирекция „Земеделие” и земеделски производители и пчелари от региона, с които ще разговаря за развитието на селските райони и възможностите пред българското земеделие за периода 2014-2020 г., след което ще посети Института по планинско животновъдство и земеделие в Троян.

В 17 ч. евродепутатът ще проведе среща с общински съвет Ловеч, с граждани и медии в залата на местния парламент. Там ще изнесе лекция на тема „Омбудсманът – гаранция за спазване правата на човека”.

Мария Габриел е магистър по политически науки на Институт по политически науки, Бордо, Франция, асистент-доктор „Сравнителна политика и международни отношения“ от Докторска академия по политически науки, Франция, има двойна докторантура по политически науки „Перспективите на европейската интеграция и тяхното влияние върху партийните политически системи в България, Румъния и Чехия“, експерт е по политическите партии и анализ на режимите в Европа и света, европейско и национално законодателство и конституционно право. С опит в международни проекти и програми, свързани с европейските структурни фондове.

Член е на Комисия по земеделие и развитие на селските райони, Комисия по петиции, Специална комисия по организираната престъпност, корупцията и изпирането на пари, Делегация в Съвместната парламентарна асамблея АКТБ-ЕС.

Заместник е в комисиите по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи, Комисия по правата на жените и равенството между половете, Делегация в Съвместния парламентарен комитет ЕС-Турция.

 

Вашият коментар:

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d1%83%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d1%89%d0%b5-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89%d0%bd%d0%b5-%d1%81-%d0%b5%d0%b2/

%d блогъра харесват това: