окт. 03 2012

Няма увеличаване на режима на водата в Ловеч!

Прочетено1875пъти

Павлин Иванов

Във връзка с получените запитвания от граждани относно увеличаване на часовете без водоподаване в Ловеч, ви уведомяваме, че към момента няма промяна на режима и той остава както е обявен, а именно: от 22:00 до 06:00 часа. Това положение ще се запази до края на тази седмица, съобщиха за „Ловеч днес“ от ВиК Ловеч.

При валежи през следващите няколко дни и в зависимост от количеството дъжд, режима няма да бъде увеличен. Ако засушаването продължи е възможна промяна в часовете на водоподаване.

При промяна на обстановката, ще ви уведомим своевременно.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d1%83%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%80%d0%b5%d0%b6%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2-%d0%bb%d0%be/

Коментари

 1. lovechtoday, какво означава това :
  "Ако засушаването продължи е възможна промяна в часовете на водоподаване."
  Увеличаване на режима на повече от 8 часа на денонощие или режим през деня вместо режима до сега през ноща

 2. fee-faw-fum каза:

  Всичко е ясно – няма промяна на режима – вода/въздух в тръбите остава 50:50.

 3. XXL каза:

  http://www.youtube.com/watch?v=f5XPPVHl7Nk

  КМЕТеее give me Water защото днес в Плевен ме питаха от Ловеч ли съм или така си мириша 🙂

 4. galia каза:

  Да, няма засега, но като мина инкасатора, ни предупреди, че почва схема 3 пo 3. Ако е било шега, не е добре.

 5. PavlinaGesheva каза:

  Непростимо е години наред да не може се реши адекватно проблемът с водоподаването в нашия град,намиращ се в Предбалкана,където по обясними причини водосборът е много по-голям от този на други общини, които обаче не са на „воден“ режим!Дали причината е само в остарялата водопреносна мрежа, с която постоянно се оправдават?!Съвсем резонно идва и решението на правителството за окрупняване на ВиК в страната,с което по някакъв начин е свързано и драстичното увеличение на цената на водата при нас…Дано по-скоро последва оптимизиране и съкращаване на некадърните служители и ръководството, заради които ловчалии толкова дълго страдаха.
  Всяко зло за добро!
  http://novini.dir.bg/news.php?id=12114588

 6. chechuchulo каза:

  da praiat 1 nogo e 28

 7. Г-жо Гешева, вие наистина ли смятате, че с това, което се предвижда в рег. м-во ще се реши дори един проблем във ВиК сектора? От линка който давате и дори малкото информация в него може да се направи само един извод – Герб ще прави НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на водния сектор, окончателно ще изолира общините и местните общности, а след като виждам намесена и СБ – това означава, че ще ни бъдат изпратени едни „стратегически“ инвеститори, които подобно на познатата ни „английска фирма „Софийска вода“ ще започнат колосално изпомпване на пари от нещастния и безхаберен българин и изнасянето им извън България. Една позната схема за аборигени и подобни.

  Това ли е „дясната“ Герб? Някой да ми опонира, че Герб не е посткомунистическа партия?

  Кое от всичко, което предлага другарката Павлова и ДКВР не може да се реализира, ако ВиК дружествата бяха общински фирми? Кое???!!!

  Вместо да се върви към стопанисване от държавата единствено на магистралните водопроводи, а ВиК дружествата да станат 100% САМО общински – тези посткомуняги правят 100% НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ. Бог високо, „Цар“ далеко. А какво става с местната политика в този най-важен социален сектор?

  Защо не си отговорите на въпросът – защо в Троян водата е с драстично по-ниска цена от Ловеч? Една от причините дали не е защото ВиК Троян е общинско дружество, а в Ловеч – държавно?

  Как си го представяте държавата да огрее във всичките близо 267 общини? Дори с тези „нови“ 28 държавни дружества? А във всяко едно село или махала? А във всеки местен малък водоизточник? Отделен въпрос е, че местната политика по водния ресурс не е на ниво, дори в общини с общинско ВиК дружество. А няма и как да е добре, докато бивши комунистически номенклатури или народни милиционери биват овластявани. Няма как, докато хора като председателя на ОбС Троян М.Акимов обвиняват и вменяват като вина на мен и на ПП Атака, че сме се занимавали с политика, докато те, другарите и другарките от Герб, БСП и сателитчетата им… работели???? На последната сесия отново беше така и отново попитах – ако няма да се занимаваме с политика в ОбС, трябва ли да копая и да отглеждам зеленчуци по време на сесиите, че и аз да бъда включен към „работещите“.

  Отново ли Истината е „някъде по средата“?

%d блогъра харесват това: