Неизвестни лица опожариха детска площадка в кв. „Младост“ в Ловеч

Прочетено3114пъти

Неизвестни лица са опожарили детската площадка в градинката между жилищните блокове 305 и 306 в кв. „Младост“ в Ловеч. Сигналът за пожара е подаден в Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ на 28.07.2017 г. около 2 часа след полунощ и веднага е изгасен, но съоръжението е вече неизползваемо. Унищожена напълно е пластмасовата част между двата основни елемента на площадката, която е представлявала тунел за детски игри.  От следите е видно, че под пластмасовата конструкция е запален огън, който е стопил напълно пластмасата.

Стойността на щетите са в процес на изясняване. Подобно варварско отношение към елементите на градската инфраструктура е недопустимо и от Община Ловеч остро осъждат посегателството.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bd%d0%b5%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%b6%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%bb%d0%be/

17 коментара

Skip to comment form

 1. Вандализмът трябва да се наказва подобаващо! Полицията и органите на реда трябва да си свършат работата!

 2. То пък една площадка беше….. Потрошена и разкривена… Въпрос на време беше някое дете да пострада…. Не можем нищо да опазим.. пък било то и за децата ни…

 3. Докато има такива олигофренски изцепки, няма да имаме нищо хубаво в градчето. Никой друг не ни е виновен, че допускаме хора с такъв манталитет да вършат нещо подобно. Ако разкриваемостта на такива нарушения се покачи и съответните лица понесат отговорност, ще се понамали това чувство за безнаказаност. Време е да помислим сами какво полезно може да правим за града си, вместо да го рушим и само да се оплакваме!

  1. На баш Бунар също са потрошили част от люлките, нямам думи за такива идиоти, трябва да има наказания !

 4. Къде да водим децата си много интересно,като всичко е потрошено!Трябва да пострада някое детенце,че да се вземе под внимание тази тема.

 5. Докато родителите не контролират децата си, къде и какво правят и полицията не прави обходи в кварталите, ще е така.

 6. диви селяни

 7. идиоти как да раждаме деца като нямаме Държава…. за какво да се тормозят нито има куде да играят Нито кой да ги защити…

 8. prosta sgan aman ot takiva neshtastnici tova li trqbvashe da nqpravqt

 9. Ами идиоти …

 10. Е и?????????? Площадката беше не само неизползваема, а и опасна за децата!?!?!?!? Дали пък някой попстрадал родител не е предотвратил следващ инцидент?!?!??!

 11. Посетих общината през май, за да подам писмена молба за ремонт на люлката в кв. „Младост“, който е най-големият квартал с около 5000 граждани и много семейства с деца, а само две детски площадки в окаян вид. Една малка люлка, даряваща огромни усмивки и радост на децата ни! Какво да кажа на трите си деца, когато ме питат защо чичковците не са поправили люлката?!?!? Да им кажа ли, че не са важни, че просто така е в Бг, да ги уча ли на Вазовото „Аз съм българче“ или да опаковам багажа с еднопосочен билет в ръка…Аз избирам да остана! Следващата ми молба е към майките в квартала, които мислят, че заслужаваме по-нормални условия за игра на децата ни! Пишете ми! Нека се гневим заедно!

 12. Ей,аман от гамени

 13. Сега е момента хората по кварталите да се организират и поправят всички счупени пейки и люлки.

 14. Edno hybavo mqsto I go sasipaha

 15. Xora koga 6te se nau4ite da pazite i malkoto koeto ima vsi4ko e do vaspitanie kakvoto i da se napravi za tozi grad dokato ima takiva gamen4eta 6te e taka za jalost!!!!!!!

%d блогъра харесват това: