НА 6-ТИ ДЕКЕМВРИ СИМВОЛИЧНО СЛОЖИХМЕ КРАЙ НА АКЦИЯ “ЖЪЛТИ СТОТИНКИ – ДЕЦА ПОМАГАТ НА ДЕЦА” ЗА 2017 ГОДИНА

Прочетено767пъти

Ирина Митева – координатор на “Жълти стотинки – деца помагат на деца” за област Ловеч

Декември е месецът, в който всички ние почистваме и украсяваме домовете си, отваряме сърцата си за добрина, любов и съпричастност към близките ни и към хората в нужда. За акция «Жълти стотинки – деца помагат на деца», Никулден беше обявената крайна дата за даренията ни през 2017 година. След седмица на сортиране и подготовка за предаване на стотинките в банката, можем да отчетем, че на 15-ти декември окончателно дарените от област Ловеч средства са в размер на 8464,23 лв. Отличен резултат за всички, които през цялата година активно се включваха в предаването на стотинките и не спираха ежедневно да правят добрини. Символично изразяваме благодарността към тях с красивите грамоти.

Предстои отчитане на събраните в цялата страна суми, след което предоставяне на закупената за педиатричните отделения в Ловеч, Благоевград, Карлово и Смолян апаратура, за което отново ще ви информираме своевременно.

Както знаете в детското отделение на областната болница в Ловеч ще бъдат доставени: стерилизатор за съдове за хранене, инфузионна помпа – 2 броя, компресорни инхалатори – 3 броя, ротаметър за кислородна инсталация – 4 броя, кислородни палатки за кърмачета – 5 броя, и електрически парен стерилизатор за пластмасови шишета и биберони.

Тук изказваме голямата ни благодарност и уважение към всички вас – малки и големи дарители, които се включихте до момента и към тези, които ще се включите догодина, а най-вече към доброволците – Център за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев”, Ловеч, БЧК – Ловеч и всички приятели, които отделят от своето лично време за популяризиране, организиране и провеждане на блестящата кампания!

За тези, които не успяха да направят дарение, а имат желание да го направят, по всяко време могат да направят дарение по специалната дарителска сметка на акцията, която можете да откриете на: www.stotinkite.com и info@stotinkite.com

Акцията продължава и през следващата година, когато ще бъдат събирани средства за апаратура и ремонти за други детски отделения в страната.

 

В навечерието на рождественските празници и новата 2018 година – бъдете здрави, бъдете добри, бъдете съпричастни, бъдете добротворци!

Дарявайте и получавайте – любов, усмивки и благодат, вие и вашите семейства и приятели!

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bd%d0%b0-6-%d1%82%d0%b8-%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d0%b5%d0%bc%d0%b2%d1%80%d0%b8-%d1%81%d0%b8%d0%bc%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b6%d0%b8%d1%85%d0%bc%d0%b5-%d0%ba%d1%80/