На празника на Тепава обявиха, че ще събират средства за построяване на параклис

Прочетено2046пъти

С идеята за събиране на средства за построяване на параклис в село Тепава, община Ловеч, започна празникът на селото вечерта на 28 октомври. Благородната кауза обяви кметският наместник Стефан Нейков, като раздаде специални покани, от които е видно, че съпричастните могат да пишат на имейл tepava.Lovech@abv.bg. или да се обадят на телефон 069244230 ; 0884704100.
От незнайни времена в Тепава отбелязват традиционния общоселски събор на 28 октомври със специална курбан чорба. И тази година празникът събра много жители и гости.
В началото на тържеството заместник-кметът на Община Ловеч Цветан Георгиев връчи на кметския наместник Стефан Нейков поздравителен адрес от кмета на Ловеч Корнелия Маринова.

Сред гостите бяха още председателят на Общинския съвет в Ловеч Петър Цолов, общинският съветник Иван Минков, главният архитект на общината Минчо Петков, тук бяха и кметове и кметски наместници на селата Дойренци, Йоглав, Казачево, Баховица, Прелом, Лешница и Стефаново.
По-късно към празника се присъедини и самият кмет Корнелия Маринова, която се обърна към хората с думите:
„Тук сме толкова много хора от общината, за да се усети нашата общност, за да знаем, че сме хора, които си помагат и които ще работят и в бъдеще заедно. Идеята за построяване на параклис е на Стефан Нейков и да приемем поканата за съпричастност е най-малкото, което ние като православни християни можем да направим. Ние ще подкрепим тази идея да стане реалност. Бъдете живи, здрави и щастливи и винаги да се чувстваме като една общност!“
Думите на кмета на Ловеч бяха посрещнати с ръкопляскане, после празникът продължи с народни хора.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d0%bf%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%8f%d0%b2%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d1%87%d0%b5-%d1%89%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d0%b1/

6 коментара

Skip to comment form

  1. Този кметски наместник не можа ли да извади 50-тина лв от джоба си за една бака фасадна боя и да вземат да боядисат това клето помещение?

  2. Боже,боже втасалата Мара,нареди и оправи града.Та и по селата хора върти.Другарката Маринова,то в това село има ли 20 жители?Идиотщина!

  3. LovechToday,какви са тези условия незабавмо да си изпратя мнението,като съобщение до Вас.Причина за да го направя!След като сте в социална мрежа и група нямате право да изисквате такива условия!

  4. Не там има проикт тоест мъни

  5. Ееееее то бива пи ар…ама чак пък толкова. ..всяка крачка ли трябва да следим на кметицата

  6. Партийната медия на Pavlin Ivanov пак гръмна с “новина”.

    Ако може само да бъде глобен тоя наместник за разполагане на предизборни агитационни материали, тъй като по закон трябва да бъдат премахнати 7 дни след изборния ден! Наскоро май не е имало избори?

    Ех, какви подлизурковци има навсякъде…