окт. 29 2017

На празника на Тепава обявиха, че ще събират средства за построяване на параклис

Прочетено1542пъти

С идеята за събиране на средства за построяване на параклис в село Тепава, община Ловеч, започна празникът на селото вечерта на 28 октомври. Благородната кауза обяви кметският наместник Стефан Нейков, като раздаде специални покани, от които е видно, че съпричастните могат да пишат на имейл tepava.Lovech@abv.bg. или да се обадят на телефон 069244230 ; 0884704100.
От незнайни времена в Тепава отбелязват традиционния общоселски събор на 28 октомври със специална курбан чорба. И тази година празникът събра много жители и гости.
В началото на тържеството заместник-кметът на Община Ловеч Цветан Георгиев връчи на кметския наместник Стефан Нейков поздравителен адрес от кмета на Ловеч Корнелия Маринова.

Сред гостите бяха още председателят на Общинския съвет в Ловеч Петър Цолов, общинският съветник Иван Минков, главният архитект на общината Минчо Петков, тук бяха и кметове и кметски наместници на селата Дойренци, Йоглав, Казачево, Баховица, Прелом, Лешница и Стефаново.
По-късно към празника се присъедини и самият кмет Корнелия Маринова, която се обърна към хората с думите:
„Тук сме толкова много хора от общината, за да се усети нашата общност, за да знаем, че сме хора, които си помагат и които ще работят и в бъдеще заедно. Идеята за построяване на параклис е на Стефан Нейков и да приемем поканата за съпричастност е най-малкото, което ние като православни християни можем да направим. Ние ще подкрепим тази идея да стане реалност. Бъдете живи, здрави и щастливи и винаги да се чувстваме като една общност!“
Думите на кмета на Ловеч бяха посрещнати с ръкопляскане, после празникът продължи с народни хора.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d0%bf%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%8f%d0%b2%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d1%87%d0%b5-%d1%89%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d0%b1/

Коментари

 1. Kina Stoycheva каза:

  Този кметски наместник не можа ли да извади 50-тина лв от джоба си за една бака фасадна боя и да вземат да боядисат това клето помещение?

 2. Боже,боже втасалата Мара,нареди и оправи града.Та и по селата хора върти.Другарката Маринова,то в това село има ли 20 жители?Идиотщина!

 3. LovechToday,какви са тези условия незабавмо да си изпратя мнението,като съобщение до Вас.Причина за да го направя!След като сте в социална мрежа и група нямате право да изисквате такива условия!

 4. Nik Niki каза:

  Не там има проикт тоест мъни

 5. Ani Marinova каза:

  Ееееее то бива пи ар…ама чак пък толкова. ..всяка крачка ли трябва да следим на кметицата

 6. Партийната медия на Pavlin Ivanov пак гръмна с “новина”.

  Ако може само да бъде глобен тоя наместник за разполагане на предизборни агитационни материали, тъй като по закон трябва да бъдат премахнати 7 дни след изборния ден! Наскоро май не е имало избори?

  Ех, какви подлизурковци има навсякъде…

%d блогъра харесват това: