сеп. 25 2013

На вниманието на феновете по повод предстоящият мач Литекс – Локомотив Пловдив

Прочетено833пъти

mach2509131В ОД МВР-Ловеч е създадена нужната организация за нормално протичане на футболната среща между отборите на Литекс /Ловеч/ и Локомотив /Пловдив/

 На 26 септември от 21:00 часа, в гр. Ловеч ще се проведе футболна среща между отборите на  ПФК ”Литекс”-Ловеч и ПФК ”Локомотив”-Пловдив. На градския стадион и  прилежащата територия ще бъдат разположени необходимите полицейски сили за осигуряване на реда по време на мача и запазване на общественото спокойствие.

Феновете на ПФК “Локомотив”-Пловдив ще бъдат пропускани през транспортен мост  кв. ”Вароша”, отбивката за зоологическа градина и Севлиевски път. Същите ще могат да паркират МПС-тата си  пред паркинга на сградата на ”Пътна полиция”-МВР и паркинга пред фирма “Спарки-Елтос”.
– Пътуващите от и за селата Пресяка, Смочан и Гостиня ще бъдат пропускани по ул. ”Крайречна”, кв. ”Вароша” и района на пътен възел сектор ”Пътна полиция”-МВР и фирма ”ЕКО”.
– Гостите и гражданите на гр. Ловеч, които ще посетят футболната среща ще могат да паркират МПС-тата си на ул. ”Осъмска” от бул. ”Велико Търново” /автоцентър ”GOOD YEAR”/ до Транспортен мост и да се предвижат пеша до стадиона на града през “Железен мост” и “Пешеходен мост” на Община Ловеч.

70 униформени служители ще се грижат за реда и сигурността на зрителите преди, по време и след приключване на футболната среща. Полицейски екипи и патрули ще придружават феновете, които ще се придвижват с автобуси.
 Традиционно до спортното съоръжение, полицейските служители няма да допускат малолетни лица без придружител, лица във видимо нетрезво състояние и всички посетители ще бъдат подложени на щателни проверки за притежание на пиратки и др. взривоопасни вещества.

 Пресцентър ОД МВР-Ловеч

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d0%b5%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4-%d0%bf%d1%80%d0%b5/

%d блогъра харесват това: