Ное. 08 2013

Народният представител Д-р Емил Райнов ще се срещне с граждани в Угърчин и Ловеч на 11 ноември

Прочетено1791пъти

d-rrainov813111Депутатът от БСП д-р Емил Райнов ще се срещне с граждани в Угърчин и Ловеч на 11 ноември.  Народният представител ще обсъди актуалната политическа обстановка, предизборните обещания и въпросите в социалния и здравен сектор с гражданите на Угърчин в 10 ч. в сградата на ТПК „Успех“, а от 12:30 ч. в клуба на БСП в гр. Ловеч д-р Емил Райнов ще приема жителите на община Ловеч.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d0%b4-%d1%80-%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bb-%d1%80%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%be/

Коментари

 1. Данчо Заверджиев каза:

  Поздравления г-н Райнов ! За разлика от Вас, другия ни депутат от „Коалиция за България“ няма добрата практика като Вас да обявява предварително публично срещите си с граждани, което се явява отказ за срещи с гражданите, тъй като гражданите нямат информация за предстоящите срещи на г-н Горов.

  И ако има ред за записване за срещата с Вас използвам възможността сега да направя това и се записвам, тъй като оня ден в сряда беше приемен ден на зам.кмета Ертан Хасан /ДПС/ в Община Ловеч и ми бе отказана такава с мотива ,че ме нямало в списъка на граждани за срещата, който списък пък бил се изготвял в понеделник. На практика някой случаен гражданин който има проблем свързан с ресора на зам.кмета Хасан според изискването му следва да отиде в общината в понеделник да се запише за сряда и в сряда да отиде на среща.

  И накрая ще подчертая дебело факта, че кмета Казанджиев ме прие същата сряда без да съм записан в някакъв списък предварително в понеделник за което му благодаря.

 2. debelaka каза:

  Народният представител е редно да се среща с гражданите в обществени, а не в партийни помещения. Защото нямам желание да вляза в клуб на БКП, ще напиша тук онова, което бих желал да чуе: О-С-Т-А-В-К-А!

 3. Данчо Заверджиев каза:

  Ходих и се срещнах г-н Райнов. Поставих проблема и срещнах разбиране и желание за решаването му, за което му благодаря.

 4. Да Заповяда и в ЯБЛАНИЦА,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!

 5. Поканете го.

 6. Е, ние не сме 🙂

 7. Илиян Пеевски каза:

  И ние искаме …..да си купим дини.

  LovechToday, вярно ли е, че Област Ловеч е имала 5 /пет/ депутата? Нанков, Маринова, Райнов, Горов… и един ми се губи. Като диня на бостан ми се губи.

%d блогъра харесват това: