Монтираха нова входна врата на сградата на Стоматологията в Ловеч. Старата е от построяването на сградата през 1969 г

Прочетено2813пъти

Днес служители от отдел Бюджетна дейност „Комунална дейност“ към Община Ловеч с ръководител Валентин Пенчев  монтираха нова входна врата на сградата на Стоматологията в Ловеч. Съоръжението е осигурено от Община Ловеч и замени старата врата, която е поставена още с построяването на сградата през 1969 г.

Новата придобивка осигурява по-голяма сигурност, топло  и шумоизолация, както и комфорт за ползващите сградата. „Старата врата беше в ужасно състояние, през нея при затворено положение спокойно минаваха котки“, споделиха доктори и зъботехници.

Преди по-малко от два месеца беше ремонтиран и подстъпът  към стоматологията. Старите и изпочупени плочки бяха подменени с нови, а пространството наоколо почистено и облагородено.

Проблемите на сградата нашумяха през 2014 година, когато избухна гражданско недоволство поради готвена продажба от страна на бившето вече общинско ръководство. Тогава стоматолозите направиха поредица протести и внесоха подписка в Общинския съвет срещу намерението да се продаде обекта.

Сградата сега е общинска собственост. Под наем в нея работят около 50 зъболекари, зъботехници и медицински сестри, като има и лекарски кабинет.

 

Вашият коментар:

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bc%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b2%d1%85%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b0/

10 коментара

Skip to comment form

 1. Бреееей-то цяло събитие….

 2. А има ли стоматология?

 3. Haha naistina gigantsko sabitie

 4. И това трябва да ни впечатли ли?Те обядите и вечерите на управляващите крадци са по-скъпи от тази врата!Нещастници, ще дойде Видов ден, не го забравяйте, всеки ден се моля да си получат заслуженото, и дано по-скоро видят условията в затвора!

 5. Напишете и крушка като сменят!
  Голяма работа вършат в тая Община…
  Божкеее…

 6. Горди сме с тази врата, да идват туристите 😉

 7. Колко е зле положението в тази държава, щом това се счита за новина….

 8. Това наистина е значително постижение, видим резултат. Уверих се на място. Сменена е само вратата, а желязната дограма със стъклата около нея са енергийно ефективни от комунистическо време.

 9. Повод за банкет!

 10. Че то има ли стоматология

%d блогъра харесват това: