окт. 03 2014

Минчо Казанджиев обяви война на гражданите! В понеделник кмета вкарва продажбата на Стоматологията в комисията по приватизация!

Прочетено4214пъти

stomatologiq310141Стоматолозите излизат на масов протест пред Община Ловеч в понеделник!

Павлин Иванов

Наглост е най-меката дума, с която мога да определя намерението на кмета Казанджиев за втори път да вкара продажбата на сградата на Стоматологията в комисията по приватизация. Това ще се случи в понеделник, като началният час на заседанието е 17.30 ч.

„Кардиолайф“ на д-р Бенев отдавна иска да лапне апетитният имот в центъра на Ловеч. На това отгоре, ако може за без пари! Оценката на сградата е повече от скандална – 379 000 лева (Бел.р. – сумата е в ЕВРО. Грешката е моя, за което се извинявам) без ДДС!

Днес стоматолозите, които са наематели в сградата, категорично заявиха своята позиция – Кмете, долу ръцете от Стоматологията!

Гневни, те призовават всички ловчалии да ги подкрепят в протеста им в понеделник от 16.30 часа пред сградата на Община Ловеч!

 

Само ще припомня, че фирмата кандидат купувач беше замесена преди няколко години в грандиозна корупционна схема. Органите на реда бяха заловили пликчетата с пари, които се раздаваха на доктори, замесени в скандала.

Но както всичко в Ловеч и това беше успешно потулено!

Погледнете как изгледат приватизираните обекти днес – разрушеният до основи Хлебозавод и Халите са типичният пример, който дава отговора на въпроса – ЗАЩО ВСИЧКИ БЯГАТ ОТ ЛОВЕЧ!

Затова, от името на „Ловеч днес“ изразявам категоричната си позиция в подкрепа на протестиращите стоматолози срещу намерението на Минчо Казанджиев и замесените от неговият екип хора, да продадат сградата на Стоматологията в Ловеч!

 

Призовавам всички ловчалии да излязат и подкрепят протеста на стоматолозите!

Понеделник, 16.30 часа пред сградата на Община Ловеч!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d1%87%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b8%d0%b5%d0%b2-%d0%be%d0%b1%d1%8f%d0%b2%d0%b8-%d0%b2%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b4/

Коментари

 1. Marinov каза:

  На въпросите за състоянието на МБАЛ Ловеч са доста хората, които трябва да дават отговори. Но няма да го направят. А и никой няма да ги попита извън интернет пространството. Или поне не аргументирано, а само на махленско ниво. Нормално е частната болница да привлече по-добри и по-млади специалисти, тъй като и оборудването, и заплащането нямат нищо общо с тези в държавната. И няма как да е по друг начин. Една малка болница е лекарството за град като Ловеч, а не 9-етажен социалистически мастодонт, на който до към август може и да му се плати парното за предния сезон и в който с изработеното от 20 човека трябва да се издържат 200, половината от които са социални паразити и администрация, а от другата половина огромна част са превърнали държавното в частно и никой не им търси сметка. Един малък модел на цялата ни рОдина. И, г-н Заверджиев, разликата в експертната оценка и пазарната стойност е нещо нормално за недвижимите имоти. И апартамента да си оцените ще има немалка разлика. Но нали затова уж ще има търг. Дано да не е съвсем уж.

 2. Или каза:

  Г-н Данчо Заверджиев Хубаво е, че знаете цената на имотите в кварталите на Ловеч, но за съжаление сте кръгла нула по отношение на стоматологията. Попитайте в общината и ще видите, че сградата няма и 1 200 квадрата. Така че сметките са ви крайно далече от истината.

 3. Или каза:

  Само да допълня след като предлагате 1 200 лв цена на квадрат в т.н. широк център за този курник с дограма ел. инсталация и ВИК от 67-ма година, каква цена виждате на новото строителство в град Ловеч.

 4. Дисидента каза:

  Ясно! Баат Минчо е решил да ни остави и без зъболечение за да угоди на своите нелегални началници страдащи и от комунистическо полудяване. Е поне ще продава а няма да стане както площада дето го подари на началниците си от църковното БКП (Българска Конспиративна Партия) за да си направят храма на сатаната.

 5. Анонимен каза:

  Голям напън с много неточности – първо цената не е такава , второ т.н.“ д-р Бенев“ всъщност никога не е бил доктор и няма да бъде.Трето д-р Тихомир Бенев от болницата няма нищо общо с Георги Бенев от Кардиолайф.И четвърто в град като нашия където отрицанието и зависта са на висота не заслужава да има такава модерна клиника. С тези резултати на изборите предлагам да се направи клиника за сюнети – поне наплива ще е сериозен.

 6. Reptile illuminations каза:

  Проверете доктора, кмета и един обикновен данъчен инспектор в НАП със завидно имотно състояние в коя ложа са. Случайни неща едва ли има. Всичко е договорено и продадено.

 7. Минчо гледа да гушне някой лев – знае, че ще си ходи. Долу лапите, Минчо!

%d блогъра харесват това: