Минчо Казанджиев, Димитър Горов, Мария Лилова, Милко Недялков сред номинираните за народни представители

Прочетено5674пъти

17 номинации за народни представители направиха осемте общински конференции на БСП в Ловешко. Най-много те са от областния град – осем, докато Ябланица е посочила само един за листата.

От шест общински организации са изразили подкрепа за областния председател на БСП – журналиста Милко Недялков. Четири конференции са посочили икономиста Минчо Казанджиев – бивш кмет на Ловеч. Досегашният депутат Димитър Горов е с доверие в Ловеч и Летница. С по две номинации още са режисьорът Васил Стоянов Василев, сега директор на плевенския театър, и юристката и председателка на партийния съвет в Луковит Бистра Лазарова.

Социалистите в община Ловеч предлагат за кандидат депутати още директора на училище и партиен лидер Мария Лилова, младежкия председател Христо Марков, председателя на групата съветници – икономиста Валентина Митева, управителя на фирма Васил Володиев Василев и лекаря Лидия Несторова – общински съветник.

Както вече е известно, Троян номинира д-р Валентина Александрова, директора на СУ „Васил Левски” Розалина Русенова и специалиста по дървесината Васил Гадевски. Тетевен залага на имената на педагога Цецка Димитрова и на младия финансист Димитър Здравков. Предложение на Летница е за разностранния предприемач Адриан Джонев – лидер на местната структура на БСП. В Луковит е номиниран и досегашният депутат Драгомир Стойнев.

Повече от половината предложени (девет) в сега са общински съветници. Десет са на възраст до 41 години.

На конференциите бяха обсъдени акцентите на Националния план за развитие на България, който е управленска платформа на БСП. Делегатите направиха предложения по пет основни момента, които преди това бяха сериозно дискутирани. Преди всичко бяха застъпени тези, свързани с икономика – ориентирана към силна родна индустрия и защита на малките и средните предприятия. На следващо място бе въпросът с демографската катастрофа, доходите и мерките за преодоляване на бедността. Сериозна бе дискусията за образование и наука, които да дърпат икономиката, за култура и духовност – запазващи българщината. Не малко са и препоръките за подобряване на здравеопазването. И не на последно място – за политиката за сигурност на България.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d1%87%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b8%d0%b5%d0%b2-%d0%b4%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d1%82%d1%8a%d1%80-%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b2-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f/

12 коментара

Skip to comment form

 1. Минджо иска да краде на високо ниво!

 2. Oт „разностранен предприемач“ до корумпиран бивш кмет, довел града си до тотална разруха. Каква комунистическа идилия, другари!

 3. все същите мутри

 4. Ще се ,,папка“!!!

 5. NOVITE LICA NA B S P .

 6. Ужас…..каквато партията, такива и кандидатите 🙁
  Но пък колко неуместно звучи думата „доверие“ в едно изречение с БСП!

 7. Не симпатизирам и никога не съм симпатизирал на тази партия – държа да се знае, преди да кажа мението си. От тези кандидати лично бях гласувал само за един, ако се гласуваше за личности, а не за партийни листи! Сериозен повод да съм за промяна на начина на гласване!

 8. Със стари курви – нов бардак?

 9. дайте нови лица , приказката за бардака го знае всеки……..

 10. дотегнами от червени крадци

 11. Той тоя оправи града ни – сега се е запътил и държавата да оправя ! БСП дрънкаха постоянно – хората искат промяна ние залагаме на промяната – е питам Аз това ли е промяната тия стари муцуни ??? Май се взеха много на сериозно след като льотчика спечели ! Ама нейсе – и тяхната ще се види !

 12. Ха- ха -ха ……………………

%d блогъра харесват това: