февр. 03 2017

Минчо Казанджиев, Димитър Горов, Мария Лилова, Милко Недялков сред номинираните за народни представители

Прочетено5220пъти

17 номинации за народни представители направиха осемте общински конференции на БСП в Ловешко. Най-много те са от областния град – осем, докато Ябланица е посочила само един за листата.

От шест общински организации са изразили подкрепа за областния председател на БСП – журналиста Милко Недялков. Четири конференции са посочили икономиста Минчо Казанджиев – бивш кмет на Ловеч. Досегашният депутат Димитър Горов е с доверие в Ловеч и Летница. С по две номинации още са режисьорът Васил Стоянов Василев, сега директор на плевенския театър, и юристката и председателка на партийния съвет в Луковит Бистра Лазарова.

Социалистите в община Ловеч предлагат за кандидат депутати още директора на училище и партиен лидер Мария Лилова, младежкия председател Христо Марков, председателя на групата съветници – икономиста Валентина Митева, управителя на фирма Васил Володиев Василев и лекаря Лидия Несторова – общински съветник.

Както вече е известно, Троян номинира д-р Валентина Александрова, директора на СУ „Васил Левски” Розалина Русенова и специалиста по дървесината Васил Гадевски. Тетевен залага на имената на педагога Цецка Димитрова и на младия финансист Димитър Здравков. Предложение на Летница е за разностранния предприемач Адриан Джонев – лидер на местната структура на БСП. В Луковит е номиниран и досегашният депутат Драгомир Стойнев.

Повече от половината предложени (девет) в сега са общински съветници. Десет са на възраст до 41 години.

На конференциите бяха обсъдени акцентите на Националния план за развитие на България, който е управленска платформа на БСП. Делегатите направиха предложения по пет основни момента, които преди това бяха сериозно дискутирани. Преди всичко бяха застъпени тези, свързани с икономика – ориентирана към силна родна индустрия и защита на малките и средните предприятия. На следващо място бе въпросът с демографската катастрофа, доходите и мерките за преодоляване на бедността. Сериозна бе дискусията за образование и наука, които да дърпат икономиката, за култура и духовност – запазващи българщината. Не малко са и препоръките за подобряване на здравеопазването. И не на последно място – за политиката за сигурност на България.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d1%87%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b8%d0%b5%d0%b2-%d0%b4%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d1%82%d1%8a%d1%80-%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b2-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f/

Коментари

 1. Ivaylo Vasilev каза:

  Минджо иска да краде на високо ниво!

 2. Cherveni Boklutsi каза:

  Oт „разностранен предприемач“ до корумпиран бивш кмет, довел града си до тотална разруха. Каква комунистическа идилия, другари!

 3. все същите мутри

 4. Dimitar Dimitrov каза:

  Ще се ,,папка“!!!

 5. Vasko Nenchev каза:

  NOVITE LICA NA B S P .

 6. Ужас…..каквато партията, такива и кандидатите 🙁
  Но пък колко неуместно звучи думата „доверие“ в едно изречение с БСП!

 7. Не симпатизирам и никога не съм симпатизирал на тази партия – държа да се знае, преди да кажа мението си. От тези кандидати лично бях гласувал само за един, ако се гласуваше за личности, а не за партийни листи! Сериозен повод да съм за промяна на начина на гласване!

 8. Miroslav Lazarov каза:

  Със стари курви – нов бардак?

 9. Milen Marinov каза:

  дайте нови лица , приказката за бардака го знае всеки……..

 10. Ivo Sirakov каза:

  дотегнами от червени крадци

 11. Ilka Boianova каза:

  Той тоя оправи града ни – сега се е запътил и държавата да оправя ! БСП дрънкаха постоянно – хората искат промяна ние залагаме на промяната – е питам Аз това ли е промяната тия стари муцуни ??? Май се взеха много на сериозно след като льотчика спечели ! Ама нейсе – и тяхната ще се види !

 12. Polya Bochevska каза:

  Ха- ха -ха ……………………

%d блогъра харесват това: