Механото празнува

Прочетено2696пъти

praznikmehano1002157На 10 февруари в салона на ПГМЕТ се състоя празника на училището. По стара традиция се събраха бивши и настоящи преподаватели и ученици. Интерес предизвика филмът, отразяващ историята на професионалната гимназия – от първата копка преди 56 години до настоящия момент.

Директорът на Механото инж.Гено Вътев поздрави всички присъстващи за празника. Връчи грамоти и награди на първенците в провелите се турнири по волейбол, тенис на маса и силов трибой. Георги Гергов-11 а клас и Искрен Генов – 10 ж клас получиха и златни значки за постигнати високи резултати в извънучилищни дейности и издигане авторитета на училището. Гости бяха Мая Димитрова – РИО и Пламен Ликьов – Литекс моторс. Училището получи поздравителни адреси от Началника на РИО- Ловеч и Сдружение „Знание”.

За интериора на залата се бяха погрижили участниците от студио „Интериор и екстериор в училище” и кръжок „Техник – приложник” създадени по проект УСПЕХ. Учениците от кръжоците „Електроника” и студио „Интериор и екстериор в училище” показаха своите произведения и експонати на изложба, посветена на празника. Участниците в клуб „Да опознаем Ловеч – минало и настояще” изнесоха презентация „Училищата в Ловеч”.Участниците в студио „Аз фотографът” заснеха и документираха тържеството.

За доброто настроение на присъстващите допринесоха възпитаници от гимназията, които изпълниха фолклорни и съвременни танци.

 

Вашият коментар:

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bc%d0%b5%d1%85%d0%b0%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d1%83%d0%b2%d0%b0/

%d блогъра харесват това: