Механа в Тетевен не издава касови бележки, а клиентите пушат. Съставени са актове

Прочетено2534пъти

За времето от 23.00 ч. на 21 януари до 05.00 ч. на 22 януари на територията на община Тетевен е проведена специализилррана полицейска операция, с участието на служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД МВР-Ловеч, РУ-Ловеч и Тетевен и представители на Агенция «Митници», НАП, РЗИ-Ловеч и Дирекция „Инспекция по труда“.

В хода на проведената операция е извършена проверка на увеселително заведение в града, при която е установено, че в обекта не се издават касови бонове за всички плащания – съставен е акт от служители на ТД на НАП, а на лица пушещи в заведението и на управителя на обекта са съставени актове от служители на РЗИ Ловеч.

При извършена проверка в механа в града е установено, че в обекта са наети лица без сключени трудови договори за което е съставен констативен протокол от служители на ДИТ-Ловеч. Данъчните инспектори от своя страна са констатирали, че в обекта не се издават касови бонове за извършените продажби.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bc%d0%b5%d1%85%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%b2-%d1%82%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0%bd%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%81%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%b5/

2 коментара

  1. Тетевен е едно населено място ,буквално препълнено с Помаци и с още много по-кръвожадни изроди и от тях,РОМО-ИНДО-ЦИГАНИ…Ужас от ИНДО-МАНГАЛИ,там не може да се размине човек ,почти всички улцици в самият Тетевен и всички селища около Тетевен са пълни,препълнени сРОМО- ИНДО-МАНГАЛИ и понеже и ПОМАЦИТЕ дори изпитват страх затова ,чеРОМО-ИНДЮГИТЕ са ножари и разпарят чевръсто кореми с ножове, пребиват по заведения плахи Българи ,така ,че Българите в тетевенската част на Стара Планина са подложени на огромен тормоз (пребиване ,убиване ,ограбване и блудстване ) от страна ПОМАЦИ и най-вече от страна на РОМО-ИНДО-ЦИГАНИ…

%d блогъра харесват това: