МГЕРБ Ловеч отчете дейността си на областно събрание

Прочетено1246пъти

МГЕРБ Ловеч проведе на 15 септември Областно отчетно-изборно събрание, на което отчете двегодишната си дейност. Областният координатор на най-младата структура на партията Тодор Петров докладва направеното през периода, като акцентира върху увеличената членска маса на организацията. В доклад той изброи инициативите, организирани и проведени на територията на област Ловеч, като подчерта, че в бъдеще ще фокусира своята работа и тази на младежите върху организирането на събития с политически характер.

Наред с местните инициативи, МГЕРБ Ловеч се включи в националната кампания „Аз съм ЗА България в Шенген”, като популяризира влизането на страната ни с раздаването на 1500 брошури. Наши членове участваха и в кръгли маси „Българският и Европейският парламент отблизо” и „Модернизация на науката и висшето образование”, а 4-ма са обучени в две политически академии на ГЕРБ, други 7 човека пък са участвали в проведените летни и зимни университети. Две поредни години МГЕРБ Ловеч имаха и свои участници в едномесечните стажове в Брюксел. Петров се спря и на факта, че младежката структура на партията има представители в местната власт в лицето на двама общински съветници. Инициативите ни бяха с различен характер, като социално значимите бяха и най-успешни, подчерта още Петров. Той благодари на всички членове на младежката организация за всеотдайната им работа и подкрепата, както и на областния координатор на ПП ГЕРБ Николай Нанков и общинският Ирина Митева.

На събранието присъстваха Христо Гаджев – международен секретар на МГЕРБ и Николай Николов, член на НИС на МГЕРБ, както и народните представители от областта д-р Анатолий Йорданов, д-р Станка Шайлекова и Христофор Ачков. В залата бяха още областният управител на Ловеч Ваня Събчева, която е и областен административен секретар на ПП ГЕРБ. Тя приветства делегатите и пожела на събранието ползотворна работа.

Христо Гаджев изрази задоволството си от работата на младежката структура и се спря на акцентите в работата на младежите през новия политически сезон. Най-важната ни цел е спечелването на втори мандат за ПП ГЕРБ през лятото на 2013 г., което ще бъде гаранция за успешното развитие на България през следващия период, заяви той на събранието, като запозна делегатите и с предстоящи национални инициативи на младежката организация.

При избора за ръководство трима бяха номинираните за областен координатор. Бяха предложени и гласувани и номинации за организационен секретар и членове на областното ръководство на МГЕРБ. Те ще бъдат окончателно обявени след разглеждането им в НИС на МГЕРБ.

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bc%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%be%d1%82%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d0%b5%d0%b9%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d0%bb/

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of
%d блогъра харесват това: