Дек. 15 2012

Ловчанлия е композитор на песента „Ти Беше“ на Амфибия – 46-ро място в световна класация и 2-ро място в националното радио!

Прочетено2426пъти

kris1512124Камен Конов, известен също като/ Kris Master/ роден през 1984 г.- DJ и композитор от Ловеч. Той учи звукостудийни технолигии  и продуцентство в Техническия университет, но прекъсва временно  следването си и започва да пише музика  с помощта на компютър. В началото на 2012 година, записва сингълът Your Life is so good, който е включен в албума на Деян Неделчев, по-късно прави ремейк на песента „Тази нощ“ на Светослав Стойчев. Средата на годината записва песента „Say to me“ с вокали на  Ирен Иванова /Magnetica/.

През септември месец започва работа с Цветомира Крусева от поп  дуета „Амфибия“ по песента „Ти Беше“ и английската версия „Angel of life“. Смесването и мастеринг-а правят в „Spot music“-студиото на Добрин Пелтеков, а прекрасните видео клипове към песента се правят с помощта на KART STUDIO.

Вокалите са на Мери от дуета, тъй като сестра и Катя, с която пее заедно е в майчинство и не може да се включи в проекта, но се радва и подкрепя всичко относно „Амфибия“. След пускането на песента „Angel of life“, Камен и Мери получават предложение от администратори на световна интернет класация за допускане на парчето в нея.

От 1800 позиции, стартират от 280 място и за по малко от месец  достигат 46 място. Песента е била единственото  BG entry и получава златен медал за цялостна песен и сребърен медал за видеоклип по техните стандарти. Веднага след това получават и предложение от Здравко Петров,водещ на класацията 7в11 по националното радио за new entry на парчето „Ти Беше“, което заема 2-ра позиция в класацията.

Мери и Камен благодарят, честитят коледните празници  на всички приятели и фенове, които ги харесват  и ги призовават да подкрепят песента  „Ти беше” на е-mail: 7in11@bnr.bg

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bb%d0%be%d0%b2%d1%87%d0%b0%d0%bd%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%b5-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b8%d1%82%d0%be%d1%80-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0-%d1%82%d0%b8-%d0%b1/

Коментари

 1. браво , Камене!!!

 2. Miroslava Marinova каза:

  Bravo , Kamene !!!

 3. Браво, и все по-нагоре да се изкачваш в класациите!

 4. Simeon Gechevski каза:

  samo taka, uspehi i za napred

 5. Много успехи занапред! Браво!

 6. Bravo momche samo taka, i mnogo uspehi za v bude6te :):):)

 7. Bravo momche samo taka, i mnogo uspehi za v bude6te :):):)

 8. fee-faw-fum каза:

  Браво, продуцентче! Успех и занапред! 🙂

 9. Камен, радвам се за теб. Желая ти здраве, късмет в това което правиш. Радвам се, че все още си в Ловеч и прослави нашия град. Имаме нужда от такива талантливи млади хора които да живея и творят в люляковия град. УСПЕХ!

%d блогъра харесват това: