Ное. 22 2012

Ловешкият депутат Кирил Гумнеров с нова партия „Не на Европейския съюз“

Прочетено4077пъти

Снимка: БНТ

Ловешкият депутат, избран от листата на ПП „АТАКА“ за народен представител в 41-то Народно събрание Кирил Гумнеров, но през месец май 2011 напуснал парламентарната група на партията и обявил се за независим,  ще бъде съпредседател на новата формация „Не на Европейския съюз“.

„Идеята ни е в коалицията „Не на Европейския съюз“ да се обединят и да заработят заедно всички политически субекти и обществени организации, които споделят нашето убеждение, че членството на България в ЕС е вредно за страната и че ние час по-скоро трябва да напуснем този паразитен по своята същност съюз.“, заяви Гуммнеров пред камерите на БНТ преди дни.

От „Не на Европейския съюз“ смятат да се явят самостоятелно на парламентарните избори и очакват да станат фактор в политическото пространство.

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b4%d0%b5%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b0%d1%82-%d0%ba%d0%b8%d1%80%d0%b8%d0%bb-%d0%b3%d1%83%d0%bc%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%be%d0%b2-%d1%81-%d0%bd%d0%be/

Коментари

 1. Илиян Пеевски каза:

  Поздравления за lovechtoday. Точен и верен анонс по представянето на г-н депутата.

 2. Pavlin Moshev каза:

  Кирчо, ти не си добре, и никога не си бил……

 3. Pavlin Moshev каза:

  голям фактор ще станат, мдаа….

 4. Браво Кирчо.ти смая с простотии водещите на предаването "ОЧИ В ОЧИ" по БТВ. Жалко за Ловеч, че е отгледал и хранил такива "величия".

 5. fee-faw-fum каза:

  – Не ми дрънкайте много-много, аз ви казвам, че трябва да изберем правителствени! – извика бай Ганьо и удари силно по масата.

  – А бе как ще изберем правителствени, откъде ще изкопаем избиратели? Ами че ти бе, бай Ганьо, нали си; уж либерал – осмели се да възрази Бочоолу.

  – Кой ти каза, че съм либерал! – попита строго бай Ганьо.

  – Как кой ми каза? Ами че не помниш ли колко консерватори си пердашил, колко си ги псувал, как да не си либерал? Не знаеш ли – ти сам каза, – че даже на Иречека си се хвалил, че си либерал? – възразяваше Бочоолу.

  – Ей че си прост! – отговаря със снизходителна усмивка бай Ганьо. – Че какво, като съм казал на Иречека, дума дупка прави ли! А бе, ахмако, че аз, един Иречек ако не метна, кого ще метна?

  – Имаш право, твоя милост! Бочоолу, налягай си парцалите, недей го опява! – обади се Гочоолу. – И аз съм консерватор.

  – Ами че аз на гроб камък ли съм! Аз съм пък хептен консерватор – изтърси Дочоолу, – я стани и ти бе, Бочоолу, един консерватор, че да ги пипнем онези, да не могат да мръднат.

  http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=169&WorkID=4685&Level=2

 6. fee-faw-fum каза:

  Значи,
  братя,
  дойдохте на тоя спектакъл,
  за да усетите в треска тълпата
  и в блясък кадетите.
  Но нещичко май ви убягва, сладури?
  Това ли очаквахте днеска? Нима?
  Е, ще трябва зад хладните лица да пробиете
  и истината под грима
  да откриете…

 7. Боко Тиквата каза:

  Жалък смешник, това е което мога да кажа за господина.

%d блогъра харесват това: