окт. 19 2014

Ловешкият депутат Джейхан Ибрямов и хората от листата на ДПС изрисувани като вампири върху витрините на предизборният им офис

Прочетено4698пъти

dpslov1910141Павлин Иванов

Тази нощ, предизборният офис на ДПС в Ловеч е бил изрисуван с антитурски надписи. „Ако сме българи, няма да позволим второ турско робство“ стои на централната витрина на помещението използвано за щаб на партията в центъра на Ловеч.

Народният представител Джейхан Ибрямов и предложените за депутати са изобразени като вампири.

За първи път в новата история на България, ДПС направи пробив и вкара депутат – Джейхан Ибрямов от област Ловеч. Огромните съмнения за манипулиран и платен вот, явно са провокирали търпението и чувството за справедливост на неизвестните художници.

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b4%d0%b5%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b0%d1%82-%d0%b4%d0%b6%d0%b5%d0%b9%d1%85%d0%b0%d0%bd-%d0%b8%d0%b1%d1%80%d1%8f%d0%bc%d0%be%d0%b2-%d0%b8-%d1%85/

Коментари

 1. ганио каза:

  Много кретенски написана статия, посланията не са антитурски, а антидпс.

  Какво да се очаква от журналисти-подлоги на боклуците герб и проститутката на ердоган – боко борисов

 2. Омертата не Омира каза:

  Ако САМО огромните съмнения за манипулиран и платен вот са провокирали търпението и чувството за справедливост на неизвестните художници – трябвало е да направят същото с абсолютно ВСИЧКИ партийни офиси, защото нямаше партия, която да не плаща като за световно!!!
  Причините са други. Неграмотните изпълнителите са ясни, кой политически „враг“ обаче ги манипулира и ги провокира към създаване на етническо напрежение? Това не е безобидно и безопасно за нас, обикновените граждани!

  1. Анонимен каза:

   Не говори глупости!ТОВА Е ТОЧНО СРЕЩУ дпс ,НЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ С РАЗЛИЧНА РЕЛИГИЯ !!!

 3. Анонимен каза:

  дпс Е ПАРАЗИТ ЗА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО И Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ,КОЯТО РАЗДЕЛЯ НАРОДА ПО РЕЛИГИЯ,СЛЕДОВАТЕЛНО СА НЕЗАКОННА ПАРТИЯ

 4. Анонимен каза:

  КЪДЕ Е БИСЕРОВ ????

 5. Анонимен каза:

  Докато тези,които трябва да се борят за българските интереси са се покрили като мишки,ще има и деца,които да драскат! ДОЛУ дпс

 6. Анонимен каза:

  Ние разбираме какво и защо става в държавата единствено и само чрез медиите! Защо медиите най-подробно и детайлно ни поднасят информация за битови престъпления, битови скандали, политически крамоли между партиите и други подобни, но избягват или изобщо не търсят и не дават информация за:
  1. Колко и какви са степените на контрол на трите (а защо не и четирите!) власти у нас? Как стоят нещата в този случай и в развитите страни в Европа? Каква е ефективността на нашите и на техните контролни органи?
  2. Има ли законово основание управителят на БНБ, Главния прокурор, Председателите на КС и ВСС да отказват да дават интервю пред нашите медии? Ако това е така, как стоят нещата в този случай и в развитите страни в Европа?
  3. Защо медиите не публикуват периодично (ежеседмично или даже ежедневно!) рейтинга на актуалните медийни предавания и на самите медии като цяло, както и съпътсващи социологични коментари за тях?
  ВЪН ДПС ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ !!!

  1. nimrod каза:

   Браво за коментара!

  2. Борисов каза:

   Уважаеми анонимен, който и да си ти,

   ДПС не е в никакъв случай протурска партия, защото е създадена от ДС в тежкия период на т.н. „възродителен процес“. Това обяснява политиката на тази партия и трайното присъствие на нейни депутати – агенти на ДС във всяко НС след този период. Включително трима и в бъдещото 43-то НС.
   За мен обаче е притеснителен фактът, че някои депутати от ГЕРБ – агенти на ДС, ще бъдат трети мандат в НС, въпреки че задължително подписват клетвени декларации за необвързаност с бившата структура. Защо партиен лидер ще издига многократно агент за депутат?
   Излиза, че май генезисът е общ. Тогава с какво право гоним само едни с крясъци „Вън от парламента!“ и с какъв мотив да оставим други, които са от същата матрица , но с друга боя???

   В парламента ще има по три бивши сътрудници на ДС от ГЕРБ и ДПС. Агентурното минало на ПФ и БСП е свързано с по двама от техните представители. Освен това, един от депутатите на Атака е бивш агент. В АБВ, РБ и ББЦ липсват агенти с картончета. Ето и кои са въпросните „агенти“:

   ГЕРБ
   Любомир Димитров Христов
   Румен Иванов Иванов
   Стефан Иванов Дедев

   БСП
   Румен Василев Гечев
   Таско Михайлов Ерменков

   ДПС
   Янко Александров Янков
   Рамадан Байрам Аталай
   Лютви Ахмед Местан

   Патриотичен фронт
   Красимир Дончев Каракачанов
   Велизар Пенков Енчев

   Атака

  3. Борисов каза:

   Атака
   Станислав Тодоров Станилов

  4. debelakа каза:

   „В АБВ, РБ и ББЦ липсват агенти с картончета.“
   ………………………
   За АБВ е достатъчно да имат за лидер Агент Гоцэ.

  5. Анонимен каза:

   Благодаря за констатациите,но не разбрах какво предлагаш,което ще е полезно за България????

  6. Анонимен каза:

   самата партя е достатъчен повод да се разследва и да се стигне до нещо,против всички партии съм,тъй като не виждам хора милеещи за Родината,а само за собствения джоб.Сългасен съм с теб,че и другите партии не са за парламента,но нека започнем с една и постепенно ще излязат кирливите ризи

  7. Борисов каза:

   Много неща мога да предложа и ще са полезни за България, но ВЕЧЕ се уморих да правя безплатни предложения, които плагиати после представят като свои.
   Лека вечер, уважаеми.

 7. Teodor Georgiev каза:

  Д(п)С не е турска партия. Тя е партия на червената олигархия. Това „П“ в ДС-то не знам какво значи, но ДС си е Държавна Сигурност. Пеевски ли е турчин, или Христо Бисеров, или Данчо Ментата, или Камен Костадинов? А Зидаров и Агент Сава са доносничели срещу „братята“ си.
  Ама къде ходим нагоре – областният на ОД на МВР-то ни Гошо Иванов – да не би да е турчин,
  след като е протекиран от Д(п)С ???

  Горките наивни турци. Мислят си, че някой от тия горните го е еня за тях… …

 8. Анонимен каза:

  http://harmonypragma.com/1/1/?p=1258

 9. Анонимен каза:

  Днес полицаи и надзиратели протестират,утре ги пазят тези престъпници!????Жалко …

 10. k_ra mi yanko каза:

  И „справедливите художници“ грамотни колкото автора-герберска подлога за голяма нужда…

  1. Анонимен каза:

   Народът вече е изморен,няма смисъл да преписваш на дадени партии,всичките са един дол дренки…

 11. Само да нямаше тази правописна грешка !!

 12. Dani каза:

  Аз също не харесвам ДПС, обаче не виждам повод или причина да се прави подобно нещо. Българи, осъзнайте се! Нека спазваме нашия закон. Хората са гласували. Системата е такава.

  1. Анонимен каза:

   ТИ като си осъзнат какво казваш,че трябва да се направи ????

 13. Teodor Georgiev каза:

  Представям си ако беше орисуван офисът на ГЕРБ, какъв огън и жупел щеше да бълва гербоухия Павлин 🙂 🙂 🙂

 14. Анонимен каза:

  Браво,Теодоре,не знаеш колко си прав, ако се беше случило с офиса на ГЕРБ,тук щяха да се леят порои от загриженост за националната сигурност.Но не го упреквай гербоухия, замисли се,и в предния си мандат и в настоящия вероятно,Боко управлява не със седесари,а с националисти и фашизоиди – преди с Атака,сега с Телевизия СКАТ.Очаквай публикация на тема забрана за обрязването и наказателни мита върху вноса на вазелин

 15. кадир каза:

  Коментарът е изтрит! Моля, спазвайте правилата на сайта!
  П. Иванов
  „Ловеч днес“

%d блогъра харесват това: