Дек. 31 2014

„Ловеч днес“ ви пожелава весело посрещане на Новата 2015 година!

Прочетено3988пъти

pavlinivanov3112141Павлин Иванов

Отминава една изпълнена с разочарования за мен година. Но въпреки, че беше такава, чрез Крисия, Хасан и Ибрахим, 2014-та ми донесе и нова надежда за нашето утре.
Иска ми се да вярвам, че нашите деца носят в себе си това, което на нас, възрастните, ни липсва – цели, път, упоритост, добронамереност, професионализъм, увереност в собствените способности и самочувствие.
Уважаеми читатели и партньори на „Ловеч днес“, благодаря ви, че бяхме заедно през тази трудна година и заедно се опитвахме да променим нашият Ловеч към по-добро. Не винаги успявахме, но надявам се, държейки на принципите, ценностите и добродетелите, които носи всеки един от нас, да превърнем в Ловеч в едно много по-добро място за живеене!
От цялото си сърце ви пожелавам:
Весело посрещане на Новата година!

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d1%81-%d0%b2%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%b6%d0%b5%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89/

Коментари

 1. ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА

 2. Elka Baramova чрез Фейсбук каза:

  абе ние ще я посрещнем весело, ама какво ще я правим после…

 3. Elka Baramova чрез Фейсбук каза:

  …и все пак – добре да е дошла и да ни донесе здраве!

 4. Elka Baramova чрез Фейсбук каза:

  чакаме го утре в 12.15 започва…

 5. 🙂 ч.н г.

 6. debelakа каза:

  Първият въпрос, на който трябва да си отговорим, е – трябва ли да имаме празнуване на Нова година? В края на краищата всеки знае, че това е горе-долу един произволно избран ден, от който започва и в който завършва годишният цикъл.
  Така че бихме могли да изберем много по-подходящ ден за Нова година. Аз не се съмнявам, че след време в света на победилия комунизъм това ще бъде вероятно рожденият ден на другаря Ленин. Но дотогава именно нашият интернационализъм ни задължава да приемем Новата година на Първи януари, както тя е приета от мнозинството народи по света. И ние трябва да празнуваме този ден, другари и другарки, защото това е денят на НОВОТО. А НОВОТО на света, това сме НИЕ.

 7. анонимен каза:

  Този интелектуален птеродактил кога изпълзя толкова скоро ? Че такива като него без друго не празнуват Нова година,те празнуват Деня на благодарността и рождения ден на професор Калин Янакиев.

  1. debelakа каза:

 8. Анонимен каза:

  Този debelaka има отговори по всички въпроси. Брейййй, учен ще излезе.

  1. debelakа каза:

   Денем, нощем все ментета пия,
   тактиката си от вас не крия!

   Ето – има начин лесен
   всички да живеем с песен!
   Само да отпуска кмета
   на глава по три ментета…

 9. Данчо Заверджиев каза:

  https://www.youtube.com/watch?v=tY_7oVBmfZI&feature=youtu.be

  ЧНГ и много специален поздрав за debelakа!

  1. debelakа каза:

   Благодаря, спец поздрав и за теб.

%d блогъра харесват това: