Ное. 03 2016

Лек автомобил „Митцубиши“ самокатастрофира този следобед в стената на фото „Алекс“

Прочетено5901пъти

police2204131Лек автомобил „Митцубиши“ самокатастрофира този следобед в стената на фото „Алекс“, на кръстовището на улиците „Съйко Съев“ и „Цачо Шишков“. Водачът на лекият автомобил, със старозагорска регистрация, е изгубил управление на колата, качил се на тротоара и се е ударил в сграда.

При инцидента няма пострадали хора, има нанесени само материални щети. На мястото на инцидента пристигнаха две патрулки и криминалисти.

Към момента, мястото на инцидента е почистено, като тротоара е обезопасен и трететиран заради разлятото след удара масло.

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bb%d0%b5%d0%ba-%d0%b0%d0%b2%d1%82%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b1%d0%b8%d0%bb-%d0%bc%d0%b8%d1%82%d1%86%d1%83%d0%b1%d0%b8%d1%88%d0%b8-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80/

Коментари

 1. Doncho Manov каза:

  Да не е управляван дистанционно? Какво значи самокатастрофира ?

 2. Бях в района и видях инцидента,разминал се за щастие без пострадали.Шофьора на автомобила мина на червен сигнал на светофара и то доста бързичко и нямаше никакви намерения да спира.

 3. Cvetomir Todorov каза:

  Кой тъпанар журналист написа-самокатастрофира

 4. Miroslava Todorova каза:

  Бихте ли уточнили кой е водача и какво са правили там криминалисти? Моля, свалете си нашийника и не се правете на журналист!

  1. Всички знаем какво са търсели -наркотици 🙂

 5. Miroslava Todorova каза:

  Защо криете името на водача и в какво състояние е бил?

  1. Надрусан какъв да бъде 🙂

 6. Todor Todorov каза:

  Не знам що не няма по подробна информация за случая…кой е водача…..що го крият .,…не знам…..

 7. Петър Цолов как да го напишат ,естествено че ще го крият -баща му е нашия Общински съветник ,самоударил се е да се надяваме ,че не робот е карал колата му ….и този път 🙂

 8. Hristomir Vasilev каза:

  „Самокатастрофа“ я няма в речниците на БАН за български език като дума, въпреки 110 000 думи в тях, за сметка на което има думата „катастрофа“. Да припомним точната дума за списващите дописката : „КАТАСТРО̀ФА ж. 1. Нещастен случай, причинен от механичен сблъсък или повреда на транспортно средство…..“ Само дето тук на метри от училището можеше да стане нещастен случай. Защо не пише, че водача буквално е в насрещното платно, карал е с висока за градски условия скорост и защо не му е съставен АУАН? Много постно.. Но да видим новия началник на РУ как ще излезе от този случай или пак тихичко ще се размине всичко и морала ще продължи да бъде двоен..

  1. И Ловеч върви към самокатастрофа.

 9. Като начало – оставка на Председателя на ОС. Маринова и Нанков са на ход.

  1. Hristomir Vasilev каза:

   Това в Ловеч ама никога няма да се случи с тия наглеци!

 10. Kiril Georgiev каза:

  Отново нищо няма да последва.Синчето е имунизирано срещу наказателни преследвания. Баща /преминал през няколко партии и … последно член на ГЕРБ ,председател на Общински съвет Ловеч,идентифициращ се напоследък със самия Общински съвет – за справка сигналът по кетъринговото хранене/.
  Наркотици,синтетики,трето автопроизществие за две години все в същото“неадекватно“,надрусано състояние.
  Очевидно добро възпитание в семейдтвото!

 11. Тате е над закона. Нещо повече-той е самия закон. Тълкува,решава,разписва и нарежда. Ако тръгнат да го потулват и този път да чакаме ли нова смяна на полицейски началници? За един приятел питам

 12. Ivalina Borisova каза:

  Гласувай за ГЕРБ народе, и чакай справедливост

 13. Стар Пич каза:

  А, татето дали не е облагодетелстван от „бизнеса“ на боклука (синчето)?

 14. Стар Пич каза:

  вижте му профила във фейсбук https://www.facebook.com/petar.tsolov.90?fref=ts
  тези екскурзии не са от ловешка заплата

%d блогъра харесват това: