февр. 24 2015

Корнелия Маринова представи новото общинско ръководство на ГЕРБ Ловеч

Прочетено3537пъти

kmarinova2302151Народният представител Корнелия Маринова обяви вчера решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, с което е утвърдено общинското ръководство на партията в Ловеч. Маринова остава общински ръководител, организационен секретар остава досегашният – Валентина Недялкова. Членове са Ивелина Радевска , Илица Петрова, Йордан Досев, Мария Вълова, Петко Колев, Петър Цолов и Ценка Лазарова. „Това e екипът, който ще продължи работата и ще има изключително отговорната задача да мобилизира инициативата и всеобщите усилия в предстоящите местни избори“, подчерта Маринова.

Тя се спря на одобрените от ЕК през седмицата две нови оперативни програми. „Една от тях – „Наука и образование за интелигентен растеж“ е от изключителна важност. Над 700 млн. лева са предвидени по нея, в това число и за дейности по интереси в извънкласни занимания в училищата и целодневното обучение в средищните училища. Както е известно проект „Успех“ приключва в средата на април, след този период няма осигурен бюджет и ние се надяваме, че именно по тази програма ще има повече средства за продължаване на дейности по него от началото на следващата година“, поясни народният представител и подчерта, че „общо над 1 млрд. лв са средствата по одобрените две програми – „Наука и образование за интелигентен растеж“ и „Добро управление“. По думите на Маринова вече имаме общо 4 одобрени програми, тоест началото на новия програмен период реално е поставено в България. „Това е резултат от последователните усилия, доказаните компетентности и добрата комуникация с ЕК на нашето правителство“, каза още тя.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%be/

Коментари

  1. Данчо Заверджиев чрез Фейсбук каза:

    На пръв прочит, за състава на това партийно ръководството, съставен от доказани в „битките”, опитни, можещи и знаещи политици спокойно може да се каже:
    Да му е честит четвъртият мандат на кмета Казанджиев! Честито на победителя и наздраве! Разбира се, аз може и да бъркам, но времето ще покажа дали съм бил прав или не

  2. Ole ole pak xvurlqt pepel v ochite na xorata…… Ma da Trqbva da usvoqt ( otkradnat ) 16 miliarda …. 🙂

%d блогъра харесват това: