Корнелия Маринова: Обръщам внимание на всички родители, да провеждат по – чести разговори с децата си и подобни грозни сцени да бъдат избягвани.

Прочетено5351пъти

В своя профил във Фейсбук, кмета на община Ловеч Корнелия Маринова публикува позицията си по повод видеото, показващо агресия в ловешкото училище „Васил Левски“. На официалният сайт на администрацията обаче, подобно изявления от кмета няма.

„Уважаеми съграждани, родители,

информирам ви, във връзка с появилите се в петък, в публичното пространство видиа, показващи агресия в ловешкото училище „Васил Левски“, че се свързах с отговорните институции, които трябва да вземат отношения по компетентност.
След проведените разговори получих уверение, че се извършва проверка, проведени са разговори с родителите на въпросните ученици, както и със самите деца.
Нито аз, нито Община Ловеч, толерира какъвто и да било вид агресия, не само в училище, но и извън него.
Обръщам внимание на всички родители, да провеждат по – чести разговори с децата си и подобни грозни сцени да бъдат избягвани.

С уважение,
Корнелия Маринова
Кмет на Община Ловеч“

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%80%d1%8a%d1%89%d0%b0%d0%bc-%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%bd/

5 коментара

Skip to comment form

  1. Корнелия Маринова, случайно да се сетихте с уволнения си заместник да изпишете някое друго сигналче до институциите? Има агресивно поведение, има две деца в риск – едното е агресор, другото е жертва. Ето в такива случаи се сигнализират институциите, а не когато трябва да се сплашва общински съветник, който не подкрепя предложения, нямащи нищо общо с предизборните програма на ГЕРБ, която нагло не изпълнявате. Оставка.

    1. Da,Da,Da….!!!

    2. Sashto smiatam,che e kraino vreme tazi gospoja da otide na podhodiasht pregled pri pravilnia Lekar ! Diagnozata e predpolagaema…!!! lol xx

  2. Обръщам внимание на кмета на Ловеч, че като родител акъл от лицемери не искам. Когато отидох при нея и поисках да защити детето ми, тя се скри като страхливец.

  3. Mahnete tazi jena ot tozi post……..

%d блогъра харесват това: