Корнелия Маринова: Днес, аз съм Цветан Георгиев !

Прочетено3607пъти

Днес, аз съм Цветан Георгиев !
Днес, нашият колега беше пребит жестоко от неизвестен извършител, по предполагаеми причини. Като Кмет и гражданин на Община Ловеч, остро осъждам подобен род престъпление ! Физическата саморазправа не решава проблеми, не помага на никому !
От известно време насам, в публичното пространство, чрез социалната мрежа Facebook, група хора се опитват да всяват напрежение, водещо до агресия и до тежки последици, а днешните събития са доказателство за това.
Община Ловеч и политиката, която водя, имат за цел изграждане на комуникация, мир и развитие. Демокрацията е сила и ни дава правото да решаваме проблемите си демократично и законно !

Уважаеми съграждани,
опоненти и критици,

днешните събития са доказателство, че подобен род всяване на напрежение, предизвиква неистова агресия. Апелирам всички, в името на развитието на Община Ловеч, да намерим верния път, да изградим комуникацията по между си и да решаваме проблемите демократично !

Благодаря предварително .

С уважение,
Корнелия Маринова,
Кмет на Община Ловеч

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d1%81-%d0%b0%d0%b7-%d1%81%d1%8a%d0%bc-%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bd-%d0%b3/

6 коментара

Skip to comment form

  1. „От известно време насам, в публичното пространство, чрез социалната мрежа Facebook, група хора се опитват да всяват напрежение, водещо до агресия …“>>> Нерде Ямбол, нерде Стамбул, нерде групов агресор във Фейсбук?! Доскоро ми беше тъжно от факта, че съдбата наказа града ми с тази кметица, сега вече се забавлявам с небивалиците корнелизми, които тя ръси връз нас като манна небесна…

  2. Нещо ми се видя вталена на пресконференцията. Явно е назначила и диетолог в общината

  3. Като сте толкова доетоен човек, подайте си уставката по демократичен начин. Това което се случва на града е недупостимо.Освен това в Фейсбук можем да изкажем мнения по демократичен начин. Или тази демокрация е неудобна за хора с остарели разбирания.

  4. К. Маринова, писна ни от твоите популистки изказвания. Видя се,че с теб нито може да се комуникира, нито проблеми да се разрешават, нито развитие да се постига. Стига вече с тези преписани статии и фалшива загриженост.

  5. БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ ЦЕЦО !

  6. Очаквах изявление какво се предприема за залавяне и наказване на виновниците.

%d блогъра харесват това: