Корнелия Маринова: Възходът на Ловеч минава през една различна и по-удобна за гражданите среда

Прочетено3688пъти

„Енергична, здравомислещо амбициозна, безкомпромисна в работата, твърда, но и сърдечна и откликваща на болките – това е Корнелия Маринова. Тя управлява една от най-красивите наши общини – Ловеч. Силата й е да разбива монополи и утвърдено статукво, да гледа смело напред и да съгражда“. Това се казва във въведението на предаването „Кариера“, излъчено на 8 юли т.г.  по ТВ Европа.

„Много работа имаме да свършим, имаме визията за това, и когато я свършим, ще мога и аз самата да се самооценя, отговаря кметът на въпрос за формулата на успеха. „Възходът на Ловеч минава през една различна и по-удобна за гражданите среда, която в момента се изгражда със съответния проект“, допълва Корнелия Маринова.

Интервюто за преобразованията на Ловеч, което даде кметът Корнелия Маринова пред ТВ Европа, може да се види тук:

https://www.youtube.com/watch?v=kHKZxFYtspU

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%b7%d1%85%d0%be%d0%b4%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%bc/

32 коментара

Skip to comment form

 1. Не вярвам на нито една нейна дума!!!!!

 2. Поредната се самозабравила даскалица!У-ен даскал и зелен к…… НЯМА!Освен ако не го боядисаш да докажеш противното.

  1. Vencislav Valkov, не е демонстрация на интелигентност да боравиш със стари клишета. Ако имаш зъб на няколко представители на учителското съсловие, излей гнева си конкретни, без да правиш генерални обобщения, …моля!

 3. Ще се напикая от смях.
  #ОСТАВКА!

 4. БОЖЕ колко глупости!
  Най-бързо изчезващия общински град в България, с 2-3 завода на кръст които от 20 години диктуват нивото на заплатите, без презпектива за развиване на какъвто и да било бизнес.
  Не знам тая журналистка колко са и платили за да събере толкова суперлативи на едно място но определено си личи че изобщо не разбира за какво прави материал

 5. ТАЯ ЗАЩО ГОВОРИ САМО ГЛУПОСТИ ДА И СЕ СМЕЯТ ХОРАТА ???????????????????????????????????????????

 6. Какво направи за болницата госпожо къде бяхте

 7. Защо в Летница ,Севлиево и Троян всяка година има нови и нови фирми ,нещо се строи ,хората не напускат градовете ,а нашия град е обезлюден .Какво се прави ,за да се улесни бизнеса в град Ловеч ?Мисля ,че не само не се помага ,а дори се пречи за бъдещи инвестиции в града .Ако не знаете как почерпете опита на можещите кметове.

 8. Възхода минава през смяна на бюрократите в Общината. Бре щом и премиера слънце съфинасира естествено най-много храма на сатаната вместо да го изрине от площада ……