Коледно и новогодишно поздравление от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова и Председателя на ОбС Петър Цолов

Прочетено1687пъти

Уважаеми граждани и гости,

За нас, ръководството на Община Ловеч, е удоволствие да се обърнем към Вас сега, в навечерието на Коледните и Новогодишните празници.

Предстои  вълшебната нощ на Рождество Христово, в която всички християни честваме раждането на Сина Божий Иисус Христос. Очакват ни още празнични дни, в които ще се срещнем с любими хора, роднини, близки и приятели. Това са мигове на доброта, надежда и усмивка, които топлят човешкото сърце. Но също така и дни на равносметка и нови планове.

Обръщаме се към гражданите на Ловеч с благодарност за изминалата година, за положения труд и усилия. Пожелаваме Ви да запазите своята енергията и да продължавате да бъдете онзи мъдър глас, който отрезвява политическата класа и я  кара да мисли конструктивно. Защото, освен всичко друго, 2016 беше година на активен диалог с обществото, като заедно търсехме най-работещите решения.

Надяваме се през Новата 2017 година да имаме шанс, възможности и енергия да преобразим нашия град към по-добро.

Желаем Ви много енергия, мъдрост и покоряваща сила! Нека бъдем силни и дръзки, да търсим и постигаме!

Корнелия Маринова,                                            Петър Цолов,

Кмет на Община Ловеч                                      Председател на Общинския съвет

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be-%d0%b8-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%be/

%d блогъра харесват това: