Коледният концерт на Веселин Маринов събра гражданите на Ловеч

Прочетено2239пъти

Коледният концерт на Веселин Маринов събра гражданите на Ловеч на 20 декември пред откритата сцена на пл. „Тодор Кирков“ в кв. „Вароша“. Изявата беше подарък на община Ловеч към публиката и е част от концертното турне на обичания изпълнител под името „Представи си…“, както се нарича най-новият албум.
В плейлистата бяха включени много песни с коледно настроение, както и любими хитове. Шоуто беше с участието на балет, с перфектен звук и много ефектно осветление. Певецът многократно обяви от сцената специалните си чувства към Ловеч.
Концертът се състоя на големия християнски празник Игнажден. По традиция изпълнителят винаги чете получените поздравления, така направи и със специалния адрес на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова. В посланието се казва: „ Имаме честта и удоволствието да посрещнем стар и обичан гост на Ловеч. Песните на Веселин Маринов влизат в дома ни като добър и богат полазник. Ето защо сме сигурни, че идващата 2018 година ще е плодородна и щастлива за гражданите на Ловеч.“
След като прочете цялото поздравление, певецът се обърна към публиката: „За мен е чест и привилегия да започнем коледните празници заедно с Вас.“
Веднага след концерта бе представено уникално лазерно светлинно 3D шоу, перфектно синхронизирано с музика и димни ефекти. Шоуто е дело на лазерния магьосник Анди Фокнър от Англия, познат като един от авторите на 3D мапинг шоуто във Велико Търново. Анди използва висококачествени мощни лазери, произведени в Германия. Публиката посрещна с аплодисменти десетминутната феерия от светлина и електронна музика.
На 21 декември коледните изяви в Ловеч продължават с концерт на Общинския духов оркестър. Изявата е от 18.00 часа в салона на Драматичен театър Ловеч. Концертът е с участието на брас бенд „Еликсир“ и мажоретни състави. Солист е Георги Агатов, концертмайстор – Христо Бъжев, диригент е Тотко Рогашки. Входът е свободен.

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%86%d0%b5%d1%80%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2/

2 коментара

  1. много пот се е изляла, река осъм на 21 беле вдигнала нивото …

  2. Да ни беше подарила поне една асфалтирана улица община Ловеч, или работеща Болница, или денонощна аптека, или цени на горивата като в другите градове!

%d блогъра харесват това: