сеп. 02 2015

Когато няма КОЙ … гражданите сами запълват дупките на Казанджиев!

Прочетено5686пъти

dupkitenamincho209153Млади ловчалии запълват дупки по улиците, предпазвайки от трагични инциденти живота и здравето на хората! Когато няма КОЙ …

Павлин Иванов

Задължение на Община Ловеч е да се грижи за безопасността при движение по собствените й улици. Но когато на градската администрация не й дреме за това, гражданите за пореден път се самоорганизират и със собствени средства и собствен труд пълнят безбройните дупки по ловешките улици.

Когато няма КОЙ, обикновените ловчалии, на които им е писнало от кметската безстопанственост, са последната барикада пред безхаберието и непукизма на Казанджиев, Ертан Хасан и Пенка Николова.

Бих искал да кажа браво на тези момчета, които запретнали ръкави пълнят дупките на Казанджиев. Но тъй като съм убеден, че не го правят за слава, а за да спасят човешки животи и за да предпазят шофьори и пешеходци от пореден трагичен инцидент, мога им кажа само БЛАГОДАРЯ!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b9-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d0%bf/

Коментари

 1. Евала на момчетата

 2. Минчо,отново спиш!!!

 3. Да запълнат общината!

 4. дано труда им не се измие след следващия дъжд или сняг

 5. браво !

 6. Napravi Nesto Kazandjiev Nesto koeto da te zapomniat horata ..zastoto ulicite se prevrastat vav chastna sobstvenost i ne obstinska …triabva da te e sram da izlezes vav grada na razhodka.Niama opravia v tozi grad. I vobste vav ciala Balgaria

 7. Mincho izqde parite i nishto ne naprai nqma da ima upraviq!!!!!

 8. А КАЗАНДЖИЕВ ЗА КАКВО ГО ДЪРЖИМ ОЩЕ ??????????? ВРЕМЕ МУ Е ДА СИ ХОДИ !!!

 9. Тия общинари са толкова дебелооки, че не се засрамват от бездействието си даже и когато им показват открито, че са безполезни.

 10. Дори гражданите масово да запълнят дупките из града, пенсионерите ще си мислят, че Минчо го е направил и пак за него ще гласуват!

 11. Минчо не спи…. Той просто не се трогва какво се случва в Ловеч!

 12. Това се правеше по селата, но явно е станало ¨модерно¨. Евала на хората че си заемат от времето и отменят кметчетУ. Не знам колко мандата ще има още тоя червенобуз мармот….

%d блогъра харесват това: