Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова днес поздрави със специално обръщение мюсюлманите за празника Рамазан Байрам

Прочетено1863пъти

lovechobshtina103121Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова днес поздрави със специално обръщение мюсюлманите за празника Рамазан Байрам. В него се казва:

„Скъпи приятели, позволете да Ви поздравя по повод големия мюсюлмански празник Рамазан Байрам, с който се отбелязва края на свещения месец Рамазан. Всички, независимо от религията, трябва да можем да се доближим до състоянието на бедните, гладните и страдащите хора, както правите Вие по време на дългите пости. И днес имате основание да отправите към небето своите тържествени молитви, да споделите своята радост, както и сладкиши с близки, роднини и съседи.  Като народ ние отдавна сме открили истината, че независимо коя религия изповядваме, всички имаме нужда от опрощение, покаяние и милосърдие. 

Община Ловеч се стреми към тесни връзки с всички религиозни общности. Затова и неотдавна проведохме съдържателен разговор с  г-н Мурад Бошнак, районен мюфтия на мюфтийството в Плевен.

В този ден Ви желая здраве, мир, вяра и благоденствие, топлина и уют!  Честит празник!“

Вашият коментар:

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd-33/

3 коментара

  1. От истинските мюсюлмани може да се научи много за достойнството,мъжеството,геройството,приятелството,смирението,верността и взаимопомощта.
    Дано се случи и в Ловешките георгафски ширини и особено в Общината!

  2. Нормално е. Все пак се намираме в османския съюз на евроГейските кому-нистически републики. Отделно напомням, че през 2012 г. от османската организация кЪзЪдЪ изкараха Ботвев дискриминатор а Левски престъпник за което си бяха написали премиии от 500 бона. Също напомням и, че премиера слънце не взе отношение както и всички други партии.

  3. основни избиратели на всички партии, властта ги ухажва, идват избори

%d блогъра харесват това: