Кметът Корнелия Маринова с почетен плакет от началника на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Прочетено4378пъти

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова получи почетен плакет от началника на Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров” капитан първи ранг проф. д.в.н. Боян Медникаров. Това стана тази вечер по време на тържеството в Ловеч по повод 135 години от основаването на военноморското училище.

От своя страна кметът на Ловеч връчи почетна грамота, знак на Кмета и графика на Покрития мост на курсант-мичман Иво Светозаров Стефанов, родом от Ловеч. Отличията са за отлични резултати в обучението.

По-рано днес военната делегация имаше среща с областния управител на област Ловеч Ирина Митева, а такасъщо даде пресконференция в Община Ловеч.

В 16 часа бяха положени венци на паметника на Тодор Кирков, а след това почетната рота премина през центъра на града под звучите на духов оркестър.

Вечерта завърши с тържествено събрание-концерт в театъра.

Вашият коментар:

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%81-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%bb/

1 коментар

 1. За да бъде народонаселението бързо и ефикасно облъчвано, е достатъчно едно просто решение- построяване на „SOS полит-селище“, където организирано, с монтирана техника и назначени служители, занапред ще се провеждат и отразяват професионално акциите по „слизане при народа“.
  Ето и някои от обектите:

  – Детска градина (пясъчници, сресани деца, учителка с акордеон);
  – Училище (музика от детската Евровизия, знаменосци, фолклорни ансамбли);
  – Фабрика за автомобили (произведена първа бройка, ентусиазирани ръководители, пролетариат);
  – Новопостроено „кръгово“ (дори само презакърпено, музика, снимки на дупки)
  – Алея в парка ( щатни кучета, колелета и десетки инвалиди, свободни в една удобна градска среда);
  – Част от строеж (хора с каски и чертежи в ръка, менчета, ленти).
  – Маршируващи моряци (на 300 км от най-близкото море), космонавти (алея със снимки, чужди знамена и посланици);
  – Нова църква, нищо, че старите тънат в разруха (попове в лъскави дрехи, на заден план – до болка познати местни откачалки);
  – „вечната“ неуморима Габриел с поредната безсмислена евроинициатива (поне пет поредни статии, стотици снимки, зрители под строи по списък);

  Всеки може да добави от себе си още точки, на мен ми омръзна.

  (По идея на Елисавета Белобрадова)

%d блогъра харесват това: