Кметът Корнелия Маринова бе гост на осмомартенско тържество в село Хлевене, Община Ловеч

Прочетено2432пъти

Кметът Корнелия Маринова във вторник, 7 март, бе скъп гост на осмомартенското тържество в Клуба на пенсионера в село Хлевене, община Ловеч. Местните хора, част от които доскоро работеха в града, а сега са пенсионери, бяха препълнили клубното помещение.

Корнелия Маринова бе посрещната от местния кмет Лачо Йорданов с цветя и топли думи. „Такъв празник не е подминаван никога в Хлевене и днес пак ще е така“, сподели Йорданов.

Последва богата програма от стихове и песни на известната местна група за фолклор, участник в редица фестивали. Особен интерес предизвика закачливата песен „Разсърдила се баба на дядото, че не я дядо целува, целува още милува“.

„Бях трогната от Вашата покана и съм дошла на празника с най-добри чувства, водена от мисълта, че всяка жена е специална на този свят. Това е празник на жената, на майката, която е призвана да дарява живот, да получава любов, да дарява внимание и нежност, да проявява грижи и мъдрост, особено мъдрост. Защото Вие сте хора с много опит, а младите имат необходимост от съвети и добри думи. Желая Ви много топлина и спокойствие в дните ви, весел празник“. С тези думи се обърна към хората Корнелия Маринова след програмата.

Срещата завърши с почерпка и обяд за пенсионерите.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b1%d0%b5-%d0%b3%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d1%81/

2 коментара

  1. хвани се и поработи за тоя град,не само да ходиш напред назад

  2. Да види как е свекървата!