Ное. 24 2013

Кметът Казанджиев инспектира ремонта на Транспортния мост

Прочетено1741пъти

mostkmet2411131Вчера кметът на Ловеч Минчо Казанджиев инспектира строително-ремонтните работи на пропадналия транспортен мост. Той се запозна на място с извършваните дейности по възстановяването на съоръжението. В момента там се поставят греди върху колоните – 16 на брой, след това ще бъдат монтирани панели върху тях, следват армировка и бетон. След полагане на хидроизолацията ще се пристъпи към асфалтиране.

Възложител на проекта за строителните работи е Агенция „Пътна инфраструктура”, финансирането е от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет и бе договорено от областния управител Милко Недялков. mostkmet2411133Освен предпазни парапети и тротоари ще бъде монтирано и осветление от двете страни на моста.

Вчера кметът бе уверен от строителя, че на обекта се работи усилено, в събота и неделя също, за да се завърши ремонтът до края на годината.

Аварийното състояние на транспортния мост бе констатирано на 14 юни т. г. То настъпи в резултат на интензивните валежи тогава и значителното покачване на нивото на река Осъм в района на Ловеч. Със затварянето на съоръжението за пешеходци и моторни превозни средства е затруднено придвижването на работещите в някои от големите предприятия в града, както и преминаването на пътно-транспортни средства с товароносимост над 10 тона, за които е въведена временна организация на движението.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b8%d0%b5%d0%b2-%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%bf%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0-%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%be%d0%bd%d1%82/

Коментари

 1. Да го беше инспектирал ПРЕДИ да се срути…

 2. Да беше хванал лопата, не да зяпа 🙂

 3. При внимателно вглеждане при увеличение на снимката се вижда как се икономисва от бетонните греди!!!!Кмета или Областния Управител да обяснят защо?!?

 4. debelaka каза:

  http://old.lovechtoday.eu/news.php?readmore=5572
  С диплом от ПУЦ Свищов Казаджиев така инспектира СМР-тата по проекта, че сега ни предстои плащането на едни над 800 хиляди лева. Но иначе снимките са ефектни и хващат дикиш пред електоралните единици без собствено самосъзнание. А Мин Чо гледа асфалта, гледа приборите, а вижда само едни %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%.
  Хвала на такива инспектори.

 5. эрос рамазотти каза:

  Минчо, да не паднеш от моста, че какво ще правим без крадлив кмет като тебе!

 6. Koki каза:

  Тоя на снимката щом мете с метлата вече значи може и да стане 😀

 7. dpbi2003 каза:

  Не пишете дали другарят Казанджиев е дал ценни указания/ц.у./ за навременното завършване на ремонта?

 8. debelaka каза:

  Мостът се ремонтира с ударни темпове благодарение на областния управител Милко Недялков. Ако чакахме на кмета, още щеше да е на етап търсене на комисионна. Та той не може три крави да разкара от Ловеч, мост ще направи…

 9. vladilovech каза:

  Ама за храма на сатаната не стига, че се съгласи ами го и съфинансира. Бре когато става въпрос за плячкосване и осиранне баат Минчо винаги си е на ниво.

%d блогъра харесват това: