юни 09 2014

Кметът забрани движението на пътни превозни средства в пешеходната зона на Ловеч

Прочетено2235пъти

kolipeshehodnazona406142Кметът Минчо Казанджиев забрани със заповед движението на пътни превозни средства в пешеходната зона, определена в Наредба № 2 за организацията и безопасността на движението, дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците на територията на община Ловеч. Забраната не се отнася за автомобили със специален режим на движение при изпълнение на служебните им задължения, снегопочистващите машини и МПС, използвани за поддържане на терените, както и за автомобили, снабдени с пропуски, издадени от кмета за определено време и място.

Копие от заповедта е изпратено на началника на РУП – Ловеч, за изпълнение.

Заповедта е на основание Закона за местното самоуправление и местната администрация и Наредба № 2.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%b4%d0%b2%d0%b8%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%80/

Коментари

 1. debelaka каза:

  „…както и за автомобили, снабдени с пропуски, издадени от кмета за определено време и място…“
  Ето къде е заровено кучето. Забранил, забранил, колко да е забранил движението? Танковете на инкасо ще продължават да ломят плочките и да застрашават пешеходците!

 2. Че то много мандати му е отнело за да се стигне до най-логичната наредба касаеща всяка пешеходна зона.

 3. За съжаление тази заповед нищо не променя, защото всичко що се движи по пешеходната зона на 4 колела е от „специалния режим“

 4. Пак до детската площадка ще бъде пълно с мвр коли…

 5. След смърт – размисъл, анализ и решение. А когато нарушителят „внезапно се разболее“, каква е санкцията? А пешеходните зони не са ли си пешеходни, че трябва специална забрана, сега…?

 6. Има хора на , които и да им направиш добро, те са все недоволни или почват да коментират какво не е направено .Всяка заповед е предпоследна……

 7. ако сега оправи и щетите нанесени до сега….

 8. skor_pion каза:

  Че не беше ли тази наредба в сила и досега? Аз не виждам да има нещо различно от статуквото в тази наредба. Освен това, кой ще санкционира евентуалните нарушители? И кой и КОГА ще ремонтира рушащия се център на града?

 9. Анонимен каза:

  Лъжите лъснаха пак

 10. Какво добро е направил за града тоя. …..???затова Ловеч е побелял!!запази си коментарите за срещите с горов и компания!

%d блогъра харесват това: