юни 12 2014

Кмета Казанджиев в Сиктивкар?!

Прочетено2470пъти

kazandvievkomi1206141

По информация и снимки на „Комионлайн“

Павлин Иванов

Кметът на община Ловеч Минчо Казанджиев е в Сиктивкар! Това става ясно не от пресцентъра на ловешката община, а от руските медии.

Според тях, вчера Казанджиев е подписал протокол към споразумение за по-нататъшното развитие на приятелски отношения. Водената от ловешкия кмет делегация се е запознала със социалния и културния потенциал на Сиктивкар. По време на обиколката, гостите от Ловеч са обиколи забележителности и музеи в столицата. Също така е проведена среща между членовете на българската делегация и ръководителя на администрацията на Сиктивкар Иван Поздеев и главата на града – председател Владимир Жариков.

В Националната галерия на Коми, на тържествена церемония по подписване на протокол към Споразумението за по-нататъшното развитие на отношенията между двата града, под документа е подписи са положили Минчо Казанджиев и Сиктивкар Иван Поздеев.

От публикацията не става ясно кои са останалите гости от Ловеч и какво точно правят там, както и за колко време ловешката делегация ще пребивава в столицата на Коми.

В очакване сме от пресслужбата на Казанджиев да съобщят някога целта на визитата и каква полза, с какви конкретни измерения за Ловеч, ще бъде тя за нашата община.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b8%d0%b5%d0%b2-%d0%b2-%d1%81%d0%b8%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%ba%d0%b0%d1%80/

Коментари

 1. skor_pion каза:

  Дано е с цел трайна емиграция….

 2. какъв го търси там?!ДА НЕ СЕ И ВРЪЩА!!!

 3. Данчо Заверджиев чрез Фейсбук каза:

  Кмета е издал Заповед № 612/06.06.2014 год. съгласно която ПЛАМЕН ПЕТКОВ зам. кмет на Община Ловеч го замества за времето в което е в командировка в чужбина. До тук всичко е съгласно закона, но днес 12.06.2014 г зам.кмет П.Петков не е на работа в общината, а бил в командировка в страната….
  Въпроса е: Кое е лицето определено съгласно закона да изпълнява функциите на кмет на общината на дата 12.06.2014 г . след като кмета Казанджиев е в командировка в чужбина, а назначения със заповед да изпълнява тези функции пък е в командировка в страната? Кой управлява общината на практика?

 4. eros ramazzotti каза:

  Върти, суче все на руско го избива кмета наш. То не бяха поселки то не бе чудо! Наистина, що ли не вземе да си остане там далече?

  1. debelaka каза:

   Имам голям опит с руските малки населени места, израснал съм в Коми, а в Сиктивкар живее бившата ми учителка по математика, бивша кметица на градче и бивш директор на училище, живее и един от учителите ми по физика, там са и трима-четирима мои съученици, някои с дребен собствен бизнес. Зная руски, познавам(Х) Сиктивкар, тъй като съм ходил доста пъти там. Ако някой имаше нужда от нещо повече от екскурзия дали нямаше да му бъда от полза?

%d блогъра харесват това: