Кампания „Една капачка по-малко. Една книжка повече“

Прочетено3280пъти

„Не изхвърляйте капачките от пластмасовите си бутилки. Рециклирайте ги! Помогнете ни и нека заедно покажем, че можем да променим света, в който живеем!“

С този призив към Вас се обръщат Центърът за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ – Ловеч и „Евро Импекс – Варна“ ООД, които заедно стартират кампанията „Една капачка по-малко. Една нова книжка повече“.

Пластмасовите капачки и бутилки ще се събират в Ловешката библиотека. Всяка предадена капачка или бутилка ще бъде рециклирана, а със средствата ще бъдат закупени нови книги за Ловешката библиотека. Ще бъде изработен и специален печат, благодарение на който всеки читател и посетител на библиотеката ще може да проследи колко книги са закупени от кампанията.

„Целта ни е да стимулираме четенето, да научим младите хора на съпричастност и екологично възпитание. Искаме да покажем, че промяната е възможна“ – казват доброволците от Центъра за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ – Ловеч и техните приятели от „Евро Импекс – Варна“ ООД.

Включи се и ти!

Бъди съпричастен към каузата!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d1%87%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%be-%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0/

2 коментара

  1. Къде да се предават

  2. Във входа на библиотеката