Казанджиев: Няма да се кандидатирам за депутат, продължавам изпълнението на поетите ангажименти като кмет

Прочетено2242пъти

Няма да се кандидатирам за депутат, и през ум не ми минава това. Поел съм ангажименти към съгражданите ни за 4 години. Това обяви днес пред журналисти кметът на Ловеч Минчо Казанджиев. Той помоли името му повече да не бъде спрягано сред кандидатите за народни представители за вота догодина.

Нито един избран за кмет на община, независимо от коя партия е, не би трябвало да  поеме по друг път, каза още Казанджиев. Той призова всички свои колеги „в тези тежки времена да покажем можем ли да носим лична отговорност за поетите ангажименти”.

Кметът призна, че има своя фаворит за кандидат за депутат от партията му, но не пожела да назове конкретно име.

Преди седмица ловешки вестник лансира тезата, че влиятелни кръгове в ГЕРБ работят за каузата Минчо Казанджиев да бъде депутат от БСП.

Вашият коментар:

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b8%d0%b5%d0%b2-%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bc-%d0%b7%d0%b0/

3 коментара

2 споменавания

 1. http://www.lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/65.jpg

  Кой каквото иска нека си говори , но :
  Прилича му на Минчо, депутатската трибуна !

 2. Не са четири,а цели 12 поемаше ангажименти пред съгражданите си и доведе града до това състояние.Остава сега да седнеш и в депутатско кресло да объркаш и РБ.
  Господин Иванов ,кои са тези ВЛИЯТЕЛНИ КРЪГОВЕ ОТ ГЕРБ.Побликувяйте,за да знаят избирателите що за ГЕРБЕРЧЕТА ИМА.Наближават избори ?

 3. …въпросът за влиятелните кръгове би трябвало да се зададе на вестника, лансирал този слух, както впрочем често се случва… те от ГЕРБ себе си оправили, та тръгнали да оправят и на БСП кандидатите…ама те вестниците на какво ли не са готови, само за да ги купуват

 4. Г-н Тодорор, това е изявление на г-н Казанджиев. В последното изречение се казва: „Преди седмица ловешки вестник лансира тезата, че влиятелни кръгове в ГЕРБ работят за каузата Минчо Казанджиев да бъде депутат от БСП.“

  Очевидно е, че става въпрос за публикацията във в. „Ловеч прес“ и въпросът ви би трябвало да е насочен към автора на въпросната публикация или към редакцията на вестника.

  Разбирате, че аз не мога да отговоря, защото не разполагам с подобна достоверна информация и не съм „лансирал“ подобни тези.

  Павлин Иванов

 5. МИН4О МОЖЕ И ДА СТАНЕ,НЯКОИ ДЕН!НО ДАН4О НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ!ТИ ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ ПИЕШ 4АЯ В ХОТЕЛА ЩОТ ЗА ДРУГО НЕСТАВАШ!!!!

%d блогъра харесват това: