И Great Wall пуска мустак за Моември

Прочетено920пъти

HAVALH6Movember1Great Wall подкрепя световната инициатива за борба с мъжките здравословни проблеми – Моември

Автомобилите Great Wall, които се произвеждат в модерния завод на Литекс Моторс край Ловеч, подкрепят световното движение Моември (Movember). В унисон с кампанията и на най-успешния SUV в Китай – Great Wall H6, порасна мустак, който изразява съпричастността на автомобилите към мъжката социална инициатива.

Моември е световна информационна кампания за борба с рака на простатата и тестисите. Инициативата се прави за втора поредна година в България, а Great Wall я подкрепят за първи път. HAVALH6Movember2По света кампанията чества 10 години от старта си в Австралия, като  близо 2 милиона мъже са се включили в нея. Целта е благотворителна, в полза на обществото – да се акцентира върху проблемите на мъжкото здраве.

Името е комбинация от думите „мустаци“ и „ноември“ на английски (австралийската разговорна дума за мустак – „Mo“ и месец ноември – November).

Great Wall Motors (GWM) е най-големият частен производител на автомобили в Китай и износител от азиатската страна. GWM е марката с най-продаваните SUV автомобили в Китай за последните 5 поредни години, както и с най-продавани пикапи през последните 14 години. Компанията реализира автомобилите си Great Wall в над 130 страни по целия свят, вкл. държави от Европейския съюз. GWM са първата и все още единствената независима китайска автомобилна компания, която има типово одобрение на продуктите си за продажба в ЕС.

 

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b8-great-wall-%d0%bf%d1%83%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bc%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%bc%d0%be%d0%b5%d0%bc%d0%b2%d1%80%d0%b8/

%d блогъра харесват това: