Ное. 13 2013

И Бареков, както всички политици, омаза Ловеч с плакатите си!

Прочетено2037пъти

barekov1311131Павлин Иванов

И новият политик Николай Бареков, както и всички политици досега, не зачете нито общинските наредби, нито нормалните норми за оповестяване на събитие. Целият център е омазан с плакати за предстоящата ,у среща среща с жители на Ловеч.

Не знам защо, но първото нещо, което всеки политик в предизборна обстановка прави е да наруши правилата. В Ловеч има действаща нормативна уредба за това, къде точно могат да се поставят информационни материали.  Защо екипът на Бареков е избрал точно този начин за нарушаване на местните правила, описани в общинските наредби, вероятно има някакво обяснение, с което не съм запознат.

barekov1311134Но все пак, когато искаш да въвеждаш нов морал, държиш на спазването на правилата, не е редно пръв ти да ги погазваш и да показваш незачитане на правните норми.

За съжаление, Община Ловеч и нейната служба СКОРС сигурно няма да направи нищо по въпроса, с оглед на медийното влияние на Бареков и сама ще се постави отново в неловкото положение да обяснява, как не може да контролира спазването на правилата.

Ако все пак, някой от екипа на г-н Бареков прочете, много моля, да бъде така добър да премахне всички свои плакати от Ловеч. Това е и начина да се покаже, че ако човек е сбъркал, е осъзнал грешката си и се е поправил.

Иначе, с моите пари и с парите на ловешките гражданите ще трябва да се плаща на фирма, която да премахне плакатите. Лично аз не съм склонен да плащам за нечии грешки!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b8-%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%be-%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b8-%d0%be%d0%bc%d0%b0%d0%b7%d0%b0/

Коментари

 1. Христо Бисеров каза:

  Бареков не е политик, а един КАПУТ!

 2. И Ловеч окичил .Грешкa нa природaтa,дудук.

 3. kesten каза:

  То пък щото под плакатите на Бареков такава красота струи, ум да ти зайде !!!!!

 4. Колчо слепеца каза:

  Ай да му се не види, у дома не пускам телевизора на канали с новини, за да не гледам тази просташка мутричка, сега и по центъра ли да не ходя, за да не ми се набива в очите?

 5. Aksinia Borisova чрез Фейсбук каза:

  Да си изчисти боклуците!

 6. vladilovech каза:

  То да беше се осрал само с това….. Ами снимката при Росен Петров? Я който отиде на срещата да го пита.

 7. Той е завихрил предизборна кампания. Противозаконно е. Но властта си трае.

 8. Ivailo Dimitrov чрез Фейсбук каза:

  НОВАТА ИГРАЧКА В РЪЦЕТЕ НА ДПС КОЯТО СПОНСОРИРАНА ОТ ПЕЕВСКИ

 9. Данчо Заверджиев каза:

  Влади, аз ще ходя, защото г-н Бареков прави журналистически разследвания и сезира главния прокурор , да му предоставя „готови“ за главния прокурор документи за нарушения на кмета, областен управител и общински съветници .

 10. Тоя кавал иска и той кокъла

 11. Ще го смажем и ние , още малко!!!

 12. debelaka каза:

  Дреме му на Барека за кмета на Ловеч…

 13. debelaka каза:

  Данка, този папуняк няма акъл за разследващ журналист. Нито пък време да го прави, толкова е зает да се прехласва по себе си. Сезира само за когото му кажат спонсорите, а ти едва ли ще приемеш ролята на такъв.

 14. debelaka каза:

  „Днес бившият премиер Бойко Борисов произведе абсурдното твърдение, че народът го чакал да оглави антиправителствените протести. Като потърпевши от полицейско насилие от вчера, достигнало пикът си в полицейската държава, за чиято несъразмерна ескалация ГЕРБ положиха немалко усилия, държим да кажем следното:
  Вярно е, че държавата има монопол над легитимното насилие в обществото. Но нормално ли е най-бедната членка на ЕС да е страната с най-висок брой полицаи на глава от населението? Вчера абстрактната полицейска статистика се актуализира и на свой гръб изпитахме мощта на МВР, подплатена с голяма доза нелегитимно и отказващо да се легитимира насилие. За самочувствието на МВР да погазва закона носи отговорност и г-н Борисов като бивш главен секретар на МВР и министър-председател. Г-н Борисов, явно се затруднявате да разберете защо е невъзможно не само да ни оглавите, но и да се върнете на власт с наша подкрепа. Затова нека стане ясно, че политиката, която въплъщавате, е в разрез с идеологията ни и борбата ни за една бъдеща държава, която се грижи за гражданите си, а не ги изоставя, както вие направихте. Вие обезкръвихте здравеопазването и образованието ни, за да подсилите силовите структури и да се занимавате с подслушване, докато народът се самозапалваше в отчаянието си. Вашата страхлива оставка беше пиар ход, но няма да позволим да бъдем употребени за следващия Ви (както и от която и да е партия).
  Ние се уморихме от всички лица, говорители и предводители на прехода. Не сте изключение от тази група. Направете си труда да прочетете съдържанието, което Окупацията ни произвежда и сам ще се убедите, че нямаме допирни точки. Не можете да се разпознаете в движението ни, без да рискувате да се разпадне идентичността Ви. Никой не ви е дал мандат да говорите от наше име и да ни асимилирате към вашата партия. Нека това бъде ясно и за бившия Ви неформален коалиционен партньор “Атака”, който произведе несъгласуваното определение в изречението “Малките ИЗРОДЧЕТА на сикаджията Бойко в действие”. То не е съгласувано и със самите нас. Честно казано, не се обиждаме на “изродчета”, но дълбоко ни обижда да ни казват, че сме “на Бойко”.

  Ние не ви чакаме да ни оглавите, а да си тръгнете”.

 15. debelaka каза:

  Вчера на среща в Парламента лидерът на медийно-политическия проект България без цензура Николай Бареков и лидера на медийно-политическия проект Атака Волен Сидеров обявиха вливането си в обща коалиция под надслов KLETA MAJKA BALGARIQ.
  Двамата анонсираха KMB като „най-принципната“ коалиция, основана на любов към страната, омраза към емигрантите, желание за безусловен базов доход, ежедневен популизъм и икономически перспективи като на птица додо.
  „Нашата коалиция е на родолюбци и патриоти с изрядни финанси, спечелени от продаването на китайски дънки на Илиянци и съвсем нямаме странно големи бюджети!“ – съобщават двамата, размахвайки празни листове, които представлявали списъци с офшорните им сметки.
  Към коалиция KLETA MAJKA BALGARIQ са поканени да се присъединят всички истински българи, признаващи, че врагът е конспиративният образ Сорос, а не родните нагли схемаджии, окупирали икономиката като полицаи – тоалетните във Факултета по журналистика към СУ.
  Сидеров и Бареков обещаха до 3 години българите да ходят на море в Сен Тропе, където да се къпят с шампанско, докато заливат сервитьори и палачинки с олио.

  http://www.nenovinite.com/ne/politika/5008/

 16. Alvin Ivanov каза:

  Абсолютен помияр!!! Прах в очите на наивниците! Много критики, много факти, голямо изхвърляне, а на края НЕ Е ВАЖНО КАКВО ЯЙЦЕ ЩЕ СНЕСЕШ, ВАЖНОТО Е КАК ЩЕ ГО ОКРЕКАШ….!!!!! ЩЕ ИМА ЕДНО НИЩО?! Не ви ли напомня на някой???(Яне Янев)

%d блогъра харесват това: