май 07 2013

Именникът Георги Миланов подари спортен празник на училище в Ловеч

Прочетено1413пъти

litex605131Асът на Литекс Георги Миланов подари невероятен спортен празник на бившето си училище Васил Левски в Ловеч по случай Гергьовден. Именникът реши да зарадва учениците с нетрадиционна надпревара, в която се включиха носителите на Купата на БФС от набор’99, както и брат му Илия, Армандо Ваюши, Антон Недялков, Кирил Десподов и Илко Пиргов. Двамата близнаци влязоха в ролята на треньори на свои  селектирани отбори, които се състезаваха в различни игри и щафети, а накрая изиграха и оспорван двубой помежду си. Батковците от своя страна пък ги напътстваха и окуражаваха от тъчлинията. Победител бе тимът на бранителя, но това по никакъв начин не помрачи настроението на настоящия капитан на оранжевите, който заедно със своите съотборници в продължение на два часа раздаваше автографи и се снимаше с цялото школо. Децата от Академията  имаха и  уникалния шанс да се изправят в предизвикателството Вкарай дузпа на Илко Пиргов. С голям спортен хъс малчуганите изпълниха по един наказателен удар на ловешкия страж. Всичко завърши с обилна почерпка и няколко торти, с които Георги поощри младите таланти за постигнатите през годината  успехи.

Наистина беше впечатляваща радостта и еуфорията, с която ни посрещнаха всички. Заредихме се много позитивно от искрената обич на децата. Имаше специална емоция за мен да се завърна в училището, където всички много ми помагаха да се изградя като личност и характер, сподели националът. Директорката  Илица Петрова пък  заяви, че се чувства особено горда , когато вижда , че най-добрият български играч е възпитаник на училището, както и половината представителен отбор на Литекс.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d1%8a%d1%82-%d0%b3%d0%b5%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%b8-%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%b8-%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80/

%d блогъра харесват това: