Дек. 19 2014

Икономическа полиция и данъчните хванаха ловешки автосервиз неотчитал приходи

Прочетено5312пъти

kasovibel611131На 18.12.2014г. в автосервиз в гр.Ловеч е проведена СПО съвместно от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Ловеч и представители на ТД НАП-В.Търново, офис Ловеч.

В хода на проверката е установено, че фирмата извършва търговска дейност без да притежaва регистриран в НАП касов апарат, като не издава касови бонове за извършените услуги.

За нарушението е съставен констативен протокол от служителите на ТД НАП, с цел издаване на АУАН на управителя на фирмата.

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b8-%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d1%8a%d1%87%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%85%d0%b2%d0%b0/

Коментари

 1. Коментарът е изтрит заради нарушаване на правилата на добрия тон!

  Павлин Иванов
  „Ловеч днес“

  1. Сокол Орловски каза:

   Ебаси логиката. Това ли били престъпниците…? Ми да излезнат в отпуска ли проверяващите? Или пък направо в бюрото по труда? Тези не са престъпници, онези не са- то излиза, че в България има само ГОЛЕМИ престъпници. Баба ти и дядо ти като реват от ниските пенсии и че трябва да доплащат в болници, що не им обясниш, че такива като тези, от автосервиза- те ги ограбват!

  2. Мишкояд каза:

   Браво, Станиславе!! Да, законите трябва да са еднакви за всички. Обаче! За кокошка няма прошка, за милиони няма закони. Соки Орловски отвисоко вижда само дребния дивеч, от едрия се пази – да не загази – затова даже не излиза в отпуска да го проверява. Човекът си знае когa, кого, как, защо.

  3. Мента, Менда, все тая каза:

   Гадове. Вместо да станат едни уважавани чиновници и държавата да им плаща заплатите и осигуровките, те тръгнали да се гърбят да бачкат на частно.
   Защо трябва някой да плаща пенсиите на бабата и дядото на Станислав? Те не са ли се осигурявали, къде са им парите, събрани през годините? Питам, тъй като искат за вземат моите, за да плащат максималните пенсии на огромната армия пенсионирани жабокраки. А после аз да го …, извинете, да чакам някой бачкатор да ми дава от неговите. Евентуално.

  4. Мента ли си глог ли си, все тая каза:

   цигареният дим ти пречи да виждаш по-далече от дългия си нос. Парите на тия хорица са там, където ще бъдат и твоите, ако имаш щурия късмет да станеш жабокрака като тях. Ти пък тогава ще искаш парите на моите деца, които не стига, че сега бачкат за тебе, ами и после ще трябва да те носят на гръб. Сигурно.

 2. Кой е сервиза защо не пишитеееее

 3. Иванка Кръстева чрез Фейсбук каза:

  Защо криете автосервиза..?

 4. анонимен каза:

  има една хубава поговорка – всичката мара втасала.Обаче,когато ти искат резултати и трябва да отчиташ дейност,нещо трябва да хванеш.

 5. Boko Tikvata каза:

  Много по-трудно е да се открие сервиз, който издава касови бележни и се отчита по правилата!

 6. heros каза:

  Когато такситата в Ловеч почнат да издават касови бележки тогава и автосервизите ще почнат. Демек НИКОГА! За туй сме на това дередже в тоя град. Щото е пълно с тарикати!

 7. Marinov каза:

  С тоя нихилизъм грам няма да помръднем. Вас кой ви е ограбил повече – Цветан Василев или невинните кокошкари, които душат бабите и дядовците за по 10 лева. Щото били дребни риби и затова да не ги закачаме. Ами те едрите не много. Позамислете се колко е средната заплата в Ловеч и колко си докарват читавите майстори по сервизите. Същото се отнася и за плочкаджии и т.н. Ама после иска детето му да учи безплатно в хубаво училище и да се лекува безплатно в държавната болница. Но ако може друг да му оправи масрафа. Същото е и с бакшишите ловешки. Апаратите им са хванали прах на всичките порове. Един още си търси части за колата след като взе на майка ми 2 лева от пазара до казармата, но не е това начинът.

%d блогъра харесват това: