ян. 31 2013

Извинете ме за въпроса, но няма ли да си оправите евробулеварда?

Прочетено2292пъти

lokvilovech31011311Павлин Иванов

Не, че локвите в Ловеч са ми слабост, но се чувствам леко дискомфортно всеки път, когато трябва да пресичам след дъжд евробулеварда до аптека „Маришки“ или вървя по тротоара към пазара по ул. „Каблешков“, или по улица …

Едно и също – огромни локви! Леко притеснени пешеходци да не бъдат окъпани от някой автомобил, притеснени шофьори – какво ли има под тази локва, дупка или асфалт.

Ако за неремонтираните улици, не, че е оправдание, но поне е разбираемо, че са в този вид, абсолютно непонятно е защо новият булевард, след многократни проверки, предписания, фанфари и уж ремонти, точно в центъра на града е една голяма бара.

Уж изпълнителя трябваше да отстрани неизправностите. Уж има строителен надзор. Уж има контрол от страна на градските власти. Уж се проверява от Управляващ орган. Дръжки!

Чудя се, толкова ли сложно е да се сметне, проектира и изпълни накъде отива дъждовната вода? Явно, човек да стъпи на Луната и да гледаме онлайн марсохода „Любопитко“ е по-лесно от това.

Е, продължавам да не разбирам. Ако на вас, уважаеми читатели,  всичко ви е ОК, продължавайте да си мълчите, не си позволявайте да коментирате, не търсете сметка за какво отиват вашите пари, как се управлява този град.

Ваше право е!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%bc%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d0%b0-%d0%bd%d0%be-%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d0%bb%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b8/

Коментари

 1. Не е лошо, че ти пука за локвите ама за Храма на сатаната защо не повдигаш въпроса? Тази сатанинска простотия едно че развали площада друго, че опосква маса финансови ресурси и като за капак се разрешава на сатанисти в расо да продължават с тези си дейности.

 2. skor_pion каза:

  Толкова са се оплели в постигането на лични цели и изгоди господата управници на Ловеч, че май не трябва да очакваме да се прави нещо за самия град и неговите граждани… Жалко е…, те самите са граждани на този (все още) град, а какви примери за управление имат, само малко да се поогледат, но уви… 🙁

 3. SLAV каза:

  Как да не ми пука?!Ами нашата улица Павлине , става дума за „Христо Ботев“ не е ли също в дупки по протежението си „Раковски“ – „Ангел Кънчев“ след потъналите асфалти от ремонтите на ВиК и Ловечгаз? И само на нея ли и само там ли?Всички го виждаме, мърмориме, но сме безсиллни!
  Управата на града е ОТГОВОРНА за целия неблагоустройствен ХАЛ на ловчалии и те си го ЗНАЯТ!!!

 4. Данчо Заверджиев каза:

  много важно, че го знаят.. и какво от това, че го знаят..става по-лошо за съжаление , а не по-добре

 5. Stefka каза:

  Все сте недоволни само знаете кусури да намирате. Ако не беше кмета Ловеч щеше да бъде гробница!!!!Каквото да ви направи все някой ще го оплюи. То бива черногледци, то бива махнаджии една добра не казвате за хубавото.Аман от такива като вас

 6. LXX каза:

  Сега и Анка ще се появи :)))

 7. heros каза:

  Стефка ли си, Анка ли, за тези неща, които Павлин сега пише аз ги снимах докато още „хубавото“ се строеше! И ти скачаш в локвите и тичаш по пешеходните пътеки, ама сега ни се правиш на интересна!

 8. fee-faw-fum каза:

  Верно, Стефке, кметът има огромна заслуга Ловеч да е най-бързо обезлюдяващият град в страната. Хвала на такива управници. Скоро няма да има и кой да критикува. Ще си останете само деменциите.

 9. Боко Тиквата каза:

  „Ако не беше кмета Ловеч щеше да бъде гробница!!!!“ – хахаха, а сега какво е? Тази определено има някаква лична облага от него, предполагам че й е намерил някаква службица за 300 лв да си крета там и се мисли за много велика. Стефке, какво лошо има в това, ако някой харчи чужди пари, после да му се направи забележка ако не ги е похарчил разумно. Градът е малък, за 2 години е възможно да се преобрази значително, а в случая какво виждаме 3 мандата и една безобразно закърпена улица….

 10. Stefka каза:

  Преди да критикувате кмета кажете какво направихте вие??Само чкате на готово и като ви го направят ,пак плювате.Ремотира улици ,булеварда направи ,башбунар ,освети всичко.Какво искате още???Едно благодаря никой не каза ,само критикувате!!!!

 11. эрос рамазотти каза:

  Стефке, а ти какво направи, а? Ние поне критикуваме, защото ИМА защо! Вече всичко се руши, защото така е направено- некадърно като кметското управление!

 12. Bobi1225 каза:

  Оооффф, Стефке, Стефкеееее….да ти се чуди човек и на теб..

 13. fee-faw-fum каза:

  Честно казано, заради подобни помияри като въпросната особа на човек му се отщява да си мръдне пръста за хората в този град.

 14. Stefka каза:

  Веднага с обидите.Затова никой не чете този вестник.Много сте велики и друг не може да каже нищо без да го обидите.Пишети си сами!!!!

 15. fee-faw-fum каза:

 16. Данчо Заверджиев каза:

  http://www.lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/97.jpg

  Внимание ! Общината прави европейски ремонт!

%d блогъра харесват това: