Дек. 21 2017

Здравната каса: На МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Ловеч са преведени 234 480 лв.

Прочетено3017пъти

На МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Ловеч са преведени 234 480 лв. След успешни преговори на държавата, в лицето на Министерството на здравеопазването, и лечебното заведение, е постигнато споразумение със 7 кредитори за намаляване размера на наложените запори и тяхното разсрочване.
С получените от болницата средства ще бъде изплатена работната заплата на персонала за м. октомври 2017 г. Д-р Анка Георгиева, изпълнителен директор на МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Ловеч, декларира, че няма да има оставки на медицинския персонал. Министерството на здравеопазването и Националната здравноосигурителна каса вече работят по съставяне на оздравителна програма и в двете лечебни заведения, която ще се обсъди с тях в началото на януари 2018 г.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%81%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b1%d0%b0%d0%bb-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84-%d0%b4-%d1%80-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%81/

Коментари

 1. Neli Petrova каза:

  Лелееее,тъкмо свикнахме да живеем без пари,сега да се чудим какво да ги правим…

  1. Дарете ги,Нели Петрова!

  2. Neli Petrova каза:

   Теодора Христова сарказмът ми не беше ясен?

 2. Dido Gechev каза:

  Ае пак след преглед се подписваш на празен лист и без касова бележка

 3. А септември…?

 4. Всеки пациент е ДЛЪЖЕН да иска касов бон, след като си заплати потребителската такса.

 5. Poli Hristova каза:

  Тази болница е проядена от кражби. Трябва се разследват не само последните трима директори, но и гл. счетоводотели

  1. Neli Stoianova каза:

   i koi hte gi razsledvaaaaaaaaaa nikoi

 6. Lyubomir Hristov каза:

  няма ли опасност кредиторите да фалират ?

 7. Stela Lilova каза:

  Ами септември???

 8. Geva Vasileva каза:

  Поредната гавра- но ние май си я заслужихме

 9. Принуждават ни да мълчим с тези дребни суми и отново празни обещания, исканията ни не са изпълнени, дължимите ни заплатите не са изплатени, а в болницата няма необходимите лекарства и консумативи! Това което се случва е издевстелство над персонала на болницата и над пациентите!

 10. Darina Petrova каза:

  През 1892 г., при цялата липса на средства и кадри, но с много вяра, че се строи държава, се построява и открива “Ловешка окръжна първостепенна болница–Стефан Стамболов” . След 125 години свободно развитие и просперитет при всякакви системи сме на път да я затворим – по търговския закон!

 11. 7 кредитори ще вдигнат запорите, но НЕ И КАРДИОЛАЙФ. А техния запор е около милион…Това ако не е наглост…

 12. Darina Petrova каза:

  С „много“ труд са свалени 7 запора. ЧЕЗ, съвсем законно, отказва да свали запора си. Нали държавата България бе обявена за лош стопанин и по-добър е частният собственик, бил той и чужденец. Какво тук значи някаква си българска болница? Сега е „обещана“ октомврийската заплата на медиците, защото е по – малка от неизплатената септемврийска, болницата явно се топи, и няма да останат пари за лекарства по празниците, ако се изплати септемврийската. И извънредният труд от юли насам не е изплатен, вкл.този положен при големите катастрофи, за които получихме толкова похвали, поклони и по една скъпа южноафриканска роза на отделение. Сега сме призовани да мълчим, да работим и да се крием от кредиторите. Точно като в евтин сериал. А заплатите – някога там, както се казваше в един филм… „Граждани, за бога, не“… боледувате!
  Да се търсят и съдят виновните е неработещо за острия проблем решение. Сега протестирайте!

 13. Mitko Ivanov каза:

  Вийна Беше в болницата Накараха я да се разпише на празен лист Какво се нарича това??? Аз му викам кражба!!! А ревем!!!

 14. Отново замазаха очите на хората и от утре по старо му …
  Това е България!!!!

 15. Petya Hristova каза:

  Абсолютен геноцид срещу лекари,сестри,санитари,пациенти,това става в държава,която се управлява от мафиоти и некадърници!

%d блогъра харесват това: