За първи път кампанията „Забавно лято” се проведе в кв. Гозница

Прочетено1729пъти

Албена Йончева

За първи път кампанията „Забавно лято” се проведе в кв. Гозница. Леко притеснени и с любопитен поглед малчуганите наблюдаваха подготовката преди стартирането на поредният четвъртък.  Докато децата се събираха, вече пристигналите имаха възможността да бъдат нарисувани от доброволците на библиотеката като тигърчета, котета, цветя и други. Веднага, щом повечето деца дойдоха, игрите започнаха, а веселието се увеличаваше. Развълнувани до безкрайност, децата играеха на народна топка и  федербал, скачаха на въже, въртяха обръчи и рисуваха с боички своят приказен свят. Момчетата  показаха спортсменска игри и завидни футболни умения. Девойките от своя страна пък ловкост в мокърбола и в „Танцувалния стол”

В слънчевия ден родители и деца си припомниха танцът на патето Яки, рокендрол и кръшна ръченица.  Оказа се,че танцът на патето Яки, е жив в спомените  на майките, татковците, бабите и дядовците. Най-желан за малчуганите беше либмо рок Журито имаше „тежката” задача от над 30 малки танцьори да отличи най-добрите. Накрая на деня най-усърдните и раздаващи се участници получиха награди за спортсменската игра и приятелското настроение, което сътвориха.

На 30 август екипът на „Забавно лято 4” е гостува на село Гостиня. На 6 септември в градинката на кв. „Дикисана”, забавленията продължават. От 18.00ч. за всички желаещи ще им спортни и занимателни игри. Младите дизайнери ще могат да предадат нов вид на старата си тениска, да изработят карнавална маска, да нарисуват своя любим приказен герой. За малките таланти е и импровизираната сцена, където ще могат да представят свое любимо стихотворение или песен.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b8-%d0%bf%d1%8a%d1%82-%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%bb%d1%8f%d1%82%d0%be/

1
Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of
Илиян Пеевски
Guest
Илиян Пеевски

Ето и един добре поднесен материал. И като четиво и като снимков материал, които доставят удоволствие. Вкарайте в този материал някой герб/бсп политически навлек и ще видите как се превръща в угоднически пасквил. Слава Богу – тук няма.

%d блогъра харесват това: