юли 11 2014

Защо бе!

Прочетено4313пъти

zashtobe1107141Павлин Иванов

Защо всеки път, когато е една безмозъчна, но нагла сган се докопа до властта в България, животът ни се забързва стремително? Надолу към тотална катастрофа!

Всеки път, без изключения!

Боли ме фара за мераците на Станишев и некадърната и алчна шайка около него. Не ме интересуват личните конструкции на Екзактния, нито дали Фикуса ще се събуди добре полят и наторен. Не ме касае дали другарите си сменят за пореден път името, запазвайки овчият си ум и превъзходния апетит. Буквално!

Но винаги ме изпълва гняв, злоба, агресия и за съжаление доста често усещането за пълно безсилие да се повлияе на случващото се в България и в частност в нашият Ловеч. Защото всичкото това абсурдно нещо ширещо се навсякъде в страната трябва да бъде спряно и погребано веднъж и завинаги.

Всичко и навсякъде е СХЕМА!

Схема за източване и кражби

Схема за злоупотреба

Схема за назначения

Схема за потулване на явни престъпления

Схема за обработка на общественото мнение

Схема за създаване на зависимости

Схема за лъжи и подмяна на реалност днес и миналото

Схеми, схеми, схеми!

 

И във всички тези схеми има един основен играч – българите, подложени на геноцид!

Защо бе!

Какво толкова сме ви направили, че съсипахте нашият живот и бъдещето на децата ни?

Защо съсипахте поради отявлена некадърност градовете и държавата ни?

Какво още искате да откраднете, къде ще го занесете?

Не ви ли стига всичко, което ни причинявате десетки години?

Егати и широките задници и ненаситни гърла имате!

СТИГА!

 

До тук разбрахме, че:

Да откраднеш 16 000 000 (милиона) ДСС не е престъпление!

Да откраднеш 3 500 000 000 (милиарда) не е престъпление!

Да унищожиш един град не е престъпление!

Да съсипеш една държава не е престъпление!

Това се вижда и това излиза от вашите мръсни политически усти, ненаситна сган такава!

 

И ако ти човеко, който четеш това, не се стреснеш, не се уплашиш, не реагираш и не направиш това, което трябва, абсолютно си заслужаваш съдбата!

Моят въпрос е точно към теб, читателя, човека имаш семейство, деца, възрастни родители, ЗАЩО БЕ!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be-%d0%b1%d0%b5/

Коментари

 1. kesten каза:

  И какво стана сега – Някой откраднал парите , който трябвало да упражнява контрол – БНБ не го е сторил щото такова било законодателството , Президента вика – ЗАКОНИТЕ НИ СА ЧУДЕСНИ, успоредно с това ИСКАТ ДА ПРОКАРВАТ ЗАКОН С КОЙТО – тозикойто казва, че банковата система се клати или че някой я клати , ДА ПОДЛЕЖИ НА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ , а ТОЗИ КОЙТО Е ВЗЕЛ ПАРИТЕ И ДРУГИЯ КОЙТО Е БЛАГОСЛОВИЛ ВМЕСТО ДА ПРОКОНТРОЛИРА ТОВА И ДА НЕ ГО ПОЗВОЛИ >>> ТЕЗИ ИЗЛИЗАТ СУХИ >>>>>

  А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЕГА И БЕДНИЯ БЪЛГАРИН , ЗАщОТО В БГ 70% ЖИВЕЕ ПОД СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ , СЕГА >>>> НИЕ ГОЛТАЦИТЕ ТРЯБВА ДА ВЪЗСТАНОВИМ ОТКРАДНАТОТО ОТ ТАРИКАТИТЕ ..

  Нали ви споменах в предния си пост за 90г, червените капитали и кредитните милионери .. и тогава им платихме сметки , години по-късно ПУБЛИКУВАХА СПИСЪК НА КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ >>>> И КАКВО ОТ ТОВА ПИТАМ АЗ///?? НЯКОЙ ДА ВЪРНА ПАРИТЕ … ИЛИ ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО ТОГАВА ДА ПИПНАХА ТАКА ЗАКОНИТЕ , ЧЕ ДА ПРЕДОТВРАТЯТ ТЕЗИ ПОСЛЕДВАщИ СЪБИТИЯ// ?? НЕ

  Някой се пробва да прави паралел м/у ПИБ и ТКБ – в двата клазуса няма нищо общо – ПИБ беше жертва на слух и беше нормално да бъде подкрепена / което не се и наложи , защото БАНКАТА САМА СЕ СПРАВИ С ПОЛОЖЕНИЕТО /, а в КТБ – НЯКОИ ТАРИКАТИ КРАЛИ ТА СЕ ОСРАЛИ И СЕГА НЯКОЙ ПРОСТ ТРЯБВА ДА ПЛАщА //!!

  Е, щЕ ГО ПОЗВОЛИМ ЛИ///?????????

 2. kesten каза:

  ЗАБРАВИХ ДА СПОМЕНА , ЧЕ СУМАТА ОТ 5 МИЛИАРДА Е КОЛКОТО ЕВРОСРЕДСТВАТА КОИТО БГ БИ МОГЛА ДА УСВОЙ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗА 2015Г. ПРИ 100% УСВОЯЕМОСТ

 3. kesten каза:

  Извинете , но забравих да спомена И БРОЯ НА ЗАПАЛИЛИТЕ СЕ И САМОУБИЛИТЕ СЕ, КАКТО И ОСТАНАЛИТЕ БЕЗ ЖИЛИщЕ И БИЗНЕС ХОРА >>>>>>> НЯКОЙ СЕщАЛИ СЕ ЗА ТЯХ////????

%d блогъра харесват това: