юни 27 2014

Затвориха за движение ул.“Стефан Караджа“! Очакваното се случи: След три месеца нищоправене, пропадането на пътното платно е вече страшно!

Прочетено2460пъти

dupka2503142Павлин Иванов

След сигнал на гражданин, ловешката полиция затвори за движение ул.“Стефан Караджа“ в участъка от паркинга на комплекс „Космос“ до бул. „България“. Причината за това е, че въпреки сигналите както на „Ловеч днес“, така и на други медии и граждани, никой не направи нищо!

Сайтът информира още на 25-ти март 2014 г., т.е. преди три месеца, че тази година асфалта е пропаднал и опасността от трагичен инцидент е повече от реална. Реакция нито като обезопасяване, нито като ремонт не последва.

Днес работещ в близост гражданин е информирал полицията, че вече се вижда огромна кухина под крепящият се сам на себе си асфалт. В самата яма някой беше поставил от няколко дни огромен храст, за да сигнализира и предупреждава водачите. Въпреки това, отново реакция от местната власт не последва.

Тази вечер неизбежно се случи и улицата най-накрая е затворена за движение, макар да е единствената, по която автомобилите законно могат да излязат от района. Припомням, че ул. „Христо Ботев“ в посока пазара е забранена за движение.

Проблемната дупка се отваря за 3-та поредна година, което говори за сериозен проблем, който очевидно не може да се реши само с хвърляне на шепа асфалт. Много вероятно е проблемът да е свързан със спукан тръбопровод или подобно съоръжение, тъй като всяка година разстоянието между асфалта и твърдата почва под него става по-голяма от 60-80 см.

Единственото хубаво нещо е, че засега няма пострадал от ловешкото продължително безхаберие!

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b2%d0%b8%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d1%83%d0%bb-%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%84%d0%b0%d0%bd-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b0/

Коментари

 1. крайно време беше и това да се случи тази сутрин минах около 9 ч с клиент наистина дупката беше ужасно стяскаща нямаше нищо общо със тази на снимката

 2. debelaka каза:

  „Над 30 милиона лева са необходими за възстановяване на инфраструктурата във Варненска област. Това показа проверка на областната администрация след пороя на 19-и юни, съобщи БНР.“
  Добре, че не си възстановяват инфраструктурата по ловешките разценки, че тук върви по 2 млн километърът.

  1. vladilovech каза:

   Значи викаш върви им тука на другарите в строежите на пътища не само като решат да си строят незаконни сгради. Да ни са живи и здрави общинарите още един храм на сатаната да направят и на площада пред Общината.

%d блогъра харесват това: