Завърши поставянето на 75 информационни табели в Ловеч, на 35 възлови места

Прочетено3000пъти

Завърши поставянето на информационни табели в Ловеч, които трябва да  осигурят добра и лесна достъпност до културни и природни забележителности на територията на общината.  Поставени са общо 75 табели, от които 20 броя са правоъгълни и 52 броя продълговати и 3 от друг тип.

Те са позиционирани на 36 възлови места в града, на входовете и кръстопътищата. Отбелязани са местата за отдих, за настаняване, забележителности и информационния център. Указателните табели са изработени по образец, стойността на заданието заедно с труда и колчетата е 20 820 лева.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d1%8a%d1%80%d1%88%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d1%8f%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-75-%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%bd/

18 коментара

Skip to comment form

 1. Логично беше, да се изписва и на колко километра са забележителностите. Сега така почти никаква информация не дават реално.

  1. можеше и без тези табели.Всеки вече ползва навигация.

  2. Съгласен съм. Но така или иначе са решили да харчат едни пари за глупости, защо да не го направят поне както трябва?

  3. В кв. Вароша има 2 храма, за тях няма поставени табели, а самите храмове са свързани исторически с града ни.

 2. Табелите не знам изобщо така направени и така поставени дали изобщо могат да бъдат полезни някому….. камо ли на чуждестранни туристи…. то АИР Вароша, написано на български, едва ли говори много на повечето хора, камо ли на чужденци…..хубава работа, ама Ловешка

 3. Гениална идея, а за чуждоговорящи туристи са много удачни! Пък и 20 бондака….

 4. КАКВИ ЧУЖДЕНЦИ,КАКВИ 5 лева,ДА НЕБИ ,КАТО ОТИДЕТЕ В ЧУЖБИНА ДА ИМА НАДПИСИ НА БЪЛГАРСКИ?

  1. Тук става на въпрос да го има на английски ,и да където съм бил освен на местния език го има и на английски почти навсякъде е така.

 5. Ей, пак неточности. В заглавието пише 35 възлови места, в текста 36! Последно колко са местата? Като почна поставянето в статиите пишеше, че табелите ще бъдат 36. Сега се оказаха 75 на 35/36 възлови места. Не ви ли струва, че дори така пак нещо не се връзва?. Една смешна табела с весели триъгълничета във всяка посока на света да струва 278лв.?? Крадете като предишните, ама безочливо!

 6. Като за 20К толкоз

 7. „Лесна и достъпна среда“, УАААХАХАХАХА!
  ЗА КОГО БЕ???!

  Колко струва всяка една от тях и от кой град взехте практиката? Сами ли ги измислихте?

  1. Били по „образец“. Само дето за първи път виждам триъгълник да показва посока. Пак сме по иновативните практики. E да, цената на табели като тези е скочила от 50 на 280лв и в крайна сметка на тях няма нищо информативно, а по-скоро е объркващо, но здраве да е..

 8. Важно е парите да са откраднати,а туристите ще се оправят с навигация.Ей,как не се накрадоха за толкова години?….

 9. Някой там няма ли да проумее, че се случва и някой чужденец да посети града. И какво прави той? Минава бърз ускорен курс по български език, за да се оправи с тези табели? Или сега наново ще се дават пари? При цена от 277 лева за една табела – май това недоглеждане не е случайно. Чудесен повод да се направят нови табели, и пак да се вземат пари…

 10. Браво , похвално на управата с тези табели градът ни е спасен . Пак добре щом за 75 тебели не са вложени 100 хил.

 11. Браво, все е нещо 🙂

 12. Ми те евроПейските ни управници освен да слгат табелки друго не могат да правят. Друг е въпроса колко са верни. Не щото от таблека сложена на входа на пещерата Стълбица пише, че вътре имало подземни тунели. Който не вярва да отиде да провери и да се разходи из тунелите в който аз не съм се разхождал нито пък съм склоласал да ги снимам.

 13. Оправиха пътищата, дойде време и на табелите.