shahti2006142На 06.06.2014 г. лично подадох сигнал до кмета, че дъждоприеманата шахта, която пресича ул. “Н.Петков” след кръстовището с ул. “Патриарх Евтимий” е задръстена и трябва да се почисти за да може да приема дъждовните води, каза за “Ловеч днес” Данчо Заверджиев. Казанждиев си записа в работния тефтер и обеща да разпореди на органите, които извършват поддръжката.

Днес  две седмици по-късно шахтата никой не е почистил шахтата и тя все още си е задръстена!

 

5 коментара

  1. Освен да почнем сами да си ги чистим? Едни ще хвърлят и запушват, други ще чистят…

    Не могат да се оплакват с дъжда. Ако канализацията, шахтите и другата прилежаща инфраструктура са почистени, ситуацията щеше да е къде-къде по-различна.

  2. А аз питам КОЯ институция в Ловеч се грижи за тези шахти и има ли телефон на който да подаваме сигнали за несвършената им работа? Огромна част от града е без реално работеща канализационна система поради КМЕТСКО нехайство! Не може да продължава вечно това. От години никой реално не извършва тази дейност! Докога?

  3. има ли смисъл като няма значение :х

  4. Данчо добре пита, но къде би бил отговора? Аз също имам куп въпроси свързани с неуредиците ловешки, нооооо! На Баш Бунар 20% от лампите не светят ОТДАВНА, кошчетата не ги коментирам, а алеята мисля беше реновирана, май. Асфалта се е напукал понеже е 2-3см, но това не е проблем, защо обаче чакат да се разруши(друг проект най-вероятно), а не го поправят докато е време и т.н………….. Цял кМЕТ си имаме, а работата винаги на половина 😉

Comments are closed.