denkoqguar708141Павлин Иванов

Не се стърпя, нали? Със сълзи на очи?

Два цитата от медиите:

Ловецът Денко Николов, който гръмна  ягуара в главата: Затварям телефона, като чуя: “Честит трофей”

“Два дни не съм спал, със сълзи на очи ви казвам – съжалявам. Толкова ми е мъчно, но какво можеше да направя. Съжалявам безкрайно.”

52 коментара

  1. Чета чета и наистина не мога да повярвам за какво иде реч.Човек убива леопард ….наистина кофти котката е невероятна …но го убива къде…. в града ? …кой е позволил това животно да е там….кой е направил така че то да е там….мълчание ЗАЩО? . Този човек който е позволил животното да избяга е истинският убиец на леопарда, но никой не го знае …всички вдигат рамене и казват не знам той излязъл …….и Денко го гръмна …….кошмар.Преди години имах щастието да държа в ръцете си такова коте ,беше малко …още на три месеца това животно има сила и то голяма какво остава за възрастен екземпляр …така че напълно оправдавал колегата убил животното ,можело е да стане голяма беля.
    Не кълнете човека той достатъчно се измъчва ….не за друго а защото е ловец и то съвестен и знае много добре цената на всеки един отнет живот на животно особено като това.
    Към всички природозащитници ……ало защо този леопард е в клетка ….и то в България ….аа Вас Ви питам …….няма толкова ограничени хора като Вас само това ще ви кажа ( за природозащитниците говоря ) Вие дори не познавате и нямате и идея за половината от нещата които знае един ловец за животните в България за техните навици , хабитати и така нататък, нямате идея дори и бегла за това какво се прави в България от ловците и ловните дружинки в опазването на различните видове животни за Вас ние просто сме хората с пушките които гърмят и се снимат с окървавени трупове на животни …..НЕ СТЕ ПРАВИ но няма как да го разберете седнали зад бюрата……

  2. От жалост ли се снима с трофея си, издънка на балканска ловна дружинка?! Дано има възмездие някога някъде за всеки от нас!

Comments are closed.